2777
2789

لطفاً جواب بدید،من دیروز مارک رویدس زدم هاله نداشت ولی امروز هاله انداخت،مدیکور هم دو تا هاله انداخت ولی سه روز بعد پریود بنام 8 بود که تو آزمایش زده بود بالاتر از 10 مثبته،ممکنه باردار باشم،آزمایش نشون نده؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خارج رحم چطور تشخیص میدن؟اگه پریود نشدم چکار کنم؟

همون آزمایش بتا بده برو متخصص زنان اگه پایین بود خودش. سونو میگیره است  میفههمه

محمدم  زیر خاکی ومن   بیقرار توام پسر گلم فدات شم   
همون آزمایش بتا بده برو متخصص زنان اگه پایین بود خودش. سونو میگیره است  میفههمه

ممنون عزیزم راهنمایی کردی؟آزمایشم کی دوباره تکرار کنم،سه روز بعد از موعدم آزمایش بتا دادم

ممنون عزیزم راهنمایی کردی؟آزمایشم کی دوباره تکرار کنم،سه روز بعد از موعدم آزمایش بتا دادم

من یک بارداری پوچ داشتم بتام بالابودن وای یه خانم تو دکتر بود بتاش، خیلی پاین بود  خارج از رحم بود ولی تا چند روز صبر کن ببین  شاید بالا میره بتات نگران نباش 

من یک بارداری پوچ داشتم بتام بالابودن وای یه خانم تو دکتر بود بتاش، خیلی پاین بود  خارج از رحم ...

برام دعا کن عزیزم،باردار باشم،من تنبلی تخمدان دارم،بچه اولم با دارو باردار شدم

برام دعا کن عزیزم،باردار باشم،من تنبلی تخمدان دارم،بچه اولم با دارو باردار شدم

عزیزم انشالله باردار میشی نترس گلم  خدا همیشه نگات میکنه