2777
2789
عنوان

ینی واقعا باردار نیستم🥺؟

| مشاهده متن کامل بحث + 261 بازدید | 18 پست
اسی ببخشید ولی واقعا توهم زدی انقد بهش فکر کردی این همه علائم داری وگرنه اینهمه علایم باهم ظاهر نمیش ...

خاهش میکنم ولی من منتظر پریودم بودم و اصلا حتی اقدام هم نبودم چند روز بعد پریودم رابطه داشتیم ک محافظت نشده بود چون باروری تو اون روز کم بود من بیخیال بودم و این ک گفتم هم پلی کیستیکم بخاطر همین حتی خواب بارداری هم نمیدیدم و نمیبینم😊

با زندگی دعوام شد کسی نیمد جدامون کنه🚶🏻🕳️          ‌               من حوصله بحث کردن ندارم حرفمو میزنم میرم برام مهم نیس چی دربارم فک میکنی چی میخای بگی در ضمن مخالفی ریپ نزن ❌❌❌❌ کامنت تو شخصیتتو نشون میده 🙂🙌🏻 پس با کامنتت عقده ای بودنتو بهم ثابت نکن 😂🙌🏻❌
ی وقتا بی بی نشون نمیده  ولی بنظرم امید نبند و بی خیال باش بذار ی هفته بگذره پری نشد بی بی بزن ...

پریود میشم دیگ حتما وقتی بی بی چک منفیه 

اره واقعا

با زندگی دعوام شد کسی نیمد جدامون کنه🚶🏻🕳️          ‌               من حوصله بحث کردن ندارم حرفمو میزنم میرم برام مهم نیس چی دربارم فک میکنی چی میخای بگی در ضمن مخالفی ریپ نزن ❌❌❌❌ کامنت تو شخصیتتو نشون میده 🙂🙌🏻 پس با کامنتت عقده ای بودنتو بهم ثابت نکن 😂🙌🏻❌

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پریود میشم دیگ حتما وقتی بی بی چک منفیه  اره واقعا

منم شرایط تورو دارممم 

رفتم دکتر گفتم ک محافظت نشده داشتم چون ک آخرا تخمک آزاد نیس احتمال بارداری کمه

ولی هنوز پر نشدم

اصن وقتی دیدم منفی شد از همچی ناامید شدم درسته ناخواسته بود ولی من میخواستمش😔

ببین من خودم ۱۴روز تاخیر داشتم بی بی چک میزدم منفی میشد رفتم آزمایش منفی شد .گفتم حتما نیست.بعد۱۸تاخیر لکه بینی داشتم و دل درد گفتم دارم پریود میشم که بعد دو روز قطع و وصل .کاملا قطع شد .روز۲۱تاخیر بیبی چکم مثبت شد.بعدم ازمایشم

💖