2777
2789
عنوان

بچه ها حالا که حرف از غذا شد یه سؤال

5081 بازدید | 133 پست

بچه ها من شام عین دیو غذا می خورم یعنی

یه دیس و یه سبد پر سبزی و کلی چیزای دیگه

بعد چون عادت به خواب شبانه داریم بعضی وقتا ساعت 9بعضی وقتا ساعت 10خواب میشیم یعنی غرق خواب هستیم

بعد یک ساعت از خوابم که میگذره بشدت گرسنه میشم انگار چند روزه غذا نخوردم

خیلی خیلی خستم از این عادت شوهرم مجبورم کرده دوبرابر بخورم بیدار نشم باز اتوماتیک وار بیدار میشم همون قدر میخورم

قد 156

وزن 160

درونگرا.سکوت.مهربون.منطقی.تو نی نی سایت نه طرف حق و میگیرم نه ناحق چون قضاوت کار خداست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فک کنم وزنتو اشتباه زدی 

اگرم 60باشی زیاد چاق نیستیا

برای سلامتی مامانم صلوات مهمونم میکنی ؟ممنونتون میشم                                                                    خیلی دعا کردم ولی خواست خدا با دعای ما فرق داشت برای شادی روح مادرم دعا کنین لطفا 😔هیچوقت فکر نمیکردم اینو اینقد زود بگم 
وزن ۱۶۰؟ ماشالله

4کیلو اضافه وزن دارم

یک ماهه پیاده روی رو شروع کردم

درونگرا.سکوت.مهربون.منطقی.تو نی نی سایت نه طرف حق و میگیرم نه ناحق چون قضاوت کار خداست

من قدوم کوچوائه ۱۵۰هست وزنمم ۵۳ بود که فکر میکردم چاق شدم یا رقص وورزش ورژیم شدم ۴۸ الان به نظرم خوبم نرمالم بعد من برعکس شمام اشتها ندارم زیاد به غذابیشتر میوه میخورم شما هم وقتی گشنت شد سبزی جات ومیوه بخور نون وبرنج وچیزایی که چاق میکنه نخور