2777
2789
ببین منو تنها گزاشتن من از این ناراحتم.بعد پرروها زنگ میزدن بهشون برس. من اصلا نمیگفتم ندارم پول.ولی ...

بخدا همشون همینن 

مال من ک اشغالن  

خالم به مامانم میگفت ریه ات درگیر میمیری هر روز

مادرم خوب بودا یهو می افتاد کلا

یروز حرومزاده زنگ زده بود میگفت طلاهات بیار بذار خونه مامان اگه مردی شوهرت بالا نکشه ما بگیریم برا خودمون

الهی خدا لعنتشون کن

اخ اینا فامیلن بخدا دشمنن

بچه ام نیستان ی خالم۴۷سالش مجرد کوچیک ۴۴ مجرد

اما قد خر نمیفهمن😭😭😭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ازشون پول خواستی گفتن نه؟

خودشون اصلا نمیگفتن. میگم زنگ میزدن احوال میپرسیدن تمام.بعد ک اون دونفر امدن بیمارستان موندن گوشه حیاط. خودشون تعریف میکردن منو میدیدن ک دارومیخریدم اصلابراشون مهم نبود.خودشونم میدونستن من وضعم چجوره بابام کارگره.حالم بهم میخوره ازشون. 

عزیزم زمین به شدت گرده و دنیا دار مکافاته بشین و تماشاش کن

بخدا دلم خون شده از دستشون

موقع کلفتی کار و کادو دادن مادر من میشناسن تو اوج مریضی ما رفته بودن تفرسح هی عکس میذاشتن همین الان درک یهویی و فلان یهویی

بجهنم ک رفتی بدرک ک عکس میذاری چی دم ب دقیقه ۷صبح میزنگی ما شمالیما ریه ات درگیره تو دیگه میمیری

الهی ک تفریح اخرشون بشه😭😭😭

بخدا دلم خون شده از دستشون موقع کلفتی کار و کادو دادن مادر من میشناسن تو اوج مریضی ما رفته بودن تفر ...

مگه به حرف اون هاست که نگرانی

معلومه خیلی بهتون حسودی میکنن

فقط از خدا سلامتی و شادی پدر و مادرم و همسرم و خانواده ام رو میخوام همین. خدایا به خودت سپردمشون🤗
خودشون اصلا نمیگفتن. میگم زنگ میزدن احوال میپرسیدن تمام.بعد ک اون دونفر امدن بیمارستان موندن گوشه حی ...

ناراحت نشو ولی خودت باید درخواست کنی.

معجزه برای قلبی اتفاق می افتد که آرام و خاموش آن را پذیرا باشد.
بخدا همشون همینن  مال من ک اشغالن   خالم به مامانم میگفت ریه ات درگیر میمیری هر روز ماد ...

منم حالم ازشون بهم میخوره. مامانم الان ترخیص شده اما هنوز خوب نشده بیحاله شدید اصلا صحبت زیاد نمیکنه درد داره دلم براش میسوزه خیلی

مگه به حرف اون هاست که نگرانی معلومه خیلی بهتون حسودی میکنن

خیلی ببخشیدا این میگم به شورت پای ادمم حسودی میکنن

من اصلا برام مهم نیست دیگه قسمم خوردم بمیرنم دستشون نمیگیرم اخ ادم اینقدر نمک به حروم بخدا تو اون روزای مریضی مادربزرگم شده بود ما نون و پنیر بخوریم ولی مادرم برا خانوادش زرشک پلو درست کرد و فرستاد اخرشم به زیشمون بخندن تو مریضی😭😭😭

خیلی ببخشیدا این میگم به شورت پای ادمم حسودی میکنن من اصلا برام مهم نیست دیگه قسمم خوردم بمیرنم دست ...

مامانت بخاطر خدا و بخاطر مادرش اینکار رو کرده نه بخاطر اونها

و جوابش  رو هم میگیره

فقط از خدا سلامتی و شادی پدر و مادرم و همسرم و خانواده ام رو میخوام همین. خدایا به خودت سپردمشون🤗
وایذمادرت ناراحت نمیشه بفهمه پدرش فوت شده نگفتید

منم نگرانم از همبن امروز هفته دوم فوت پدرشه.اونوقت پدرش مرد خیلی خوبی بود مادرم دوسش داشت خیلی مامانم چندشبه خوابشو میبینه همش گریه میکنه میگه میخوام برم سر بزنم بهش هی من ب دروغ میگم بهش نری کرونا داری اون بستریه بیمارستان خوب میشه.ولی میترسم برا مامانم ک دیر بهش بگن داغون بشه

منم حالم ازشون بهم میخوره. مامانم الان ترخیص شده اما هنوز خوب نشده بیحاله شدید اصلا صحبت زیاد نمیکنه ...

ببخشیدا اونا رو ب پشمت هم نگیر اصلا

فقط حواست بمادرت باش خدا رو شکر که مرخص شدن براشون حمد میخونم بیحالیش بخاطر ضعف خرما کشمش شربت عسل و ابلیمو اجیل مخصوصا بادوم درختی خام و موز زیاد بهش بده بخدا اینا من زنده کرد من جوری شدم که اشهدمو میخوندم میخوابیدم اصلا نترس خوب خوب میشه از غریبه پول قرض بکن خرج مادرت بکن فامیل بنداز اشغالی ک به هیچ دردی نمیخورن

خیلی ببخشیدا این میگم به شورت پای ادمم حسودی میکنن من اصلا برام مهم نیست دیگه قسمم خوردم بمیرنم دست ...

منم دوتاازخاله هام ب شدت حسودی میکنن و زیراب میزنن

منم نگرانم از همبن امروز هفته دوم فوت پدرشه.اونوقت پدرش مرد خیلی خوبی بود مادرم دوسش داشت خیلی مامان ...

لطفا نگو گلم یهو بهش شوک عصبی وارد میشه ها الان تمام بدنش و سیستم ایمنی و عصبی ضعیف بذار یک هفته دیگه سرپا شد کم کم بهش بگو

منم نگرانم از همبن امروز هفته دوم فوت پدرشه.اونوقت پدرش مرد خیلی خوبی بود مادرم دوسش داشت خیلی مامان ...

نگفتن شمااونوبدترعصبی میکنه اگراولش میگفتید میشد کاری کرد نباید اینکارومیکردید فوت پدرکم نیست ک نگفتید عزیزم ۱۰۰در۱۰۰ حالش بدترمیشه انشالا دووم بیاره ی بزرگتربهش بگه 

رنگ ولایتhaircolorist