کروناگرفت ریه اش درگیرشد5روزبیمارستان بستری بود داداشاش و خواهراش. زنگ میزدن ولی حتی یه قرون هم کمکم نکرد با اینکه میدونستن وضعمون خوب نیس.با اینکه همشون شاغلن.اونوقت ى روز یکی ازخاله هام و یکی از دایی هام امدن شهرمون گفتن امدن سربزنن ب مامانم امدن موندن گوشه حیاط بیمارستان نه توی داروخریدن کمکم کردن نه بهم پول دادن برا هزینه هابیمارستان.منم زنگ زدم مادربزرگم گلایه هامو کردم ازشون.پدربزرگم فوت کرده هنوز ب مادرم نگفتن چون دکترگفته بخاطر وضع بدنش ک کرونا داره خطر داره بفهمه.امروز هفته دوم فوت پدرش هست.من واسه پدربزرگم خیلی ناراحتم اما چجور برم مراسمش وقتی خاله هام ودایی هام اونجان و یکیشون ب دردم توی سختی نخوردن؟
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
ببخشیدا اونا رو ب پشمت هم نگیر اصلا فقط حواست بمادرت باش خدا رو شکر که مرخص شدن براشون حمد میخونم ب ...
ممنونم ازت.ان شاالله خودت ومادرت سلامت باشید همیشه.مشکلم اینه قند مامانم بالاس دکتر خیلی چیزا رو متع کرده براش میوه ها وشیرین وخرما و اب میوه های شیرین رو.بهش اجیل میدم.الان از صدای درد کشیدنش بود ک بیدار شدم کل دهنش درد میکنه کل دندوناش دکتر گفت از عوارض کروناس.واقعا روزای سختی میگذرونم ان شاالله خوب شه مامانم ان شاالله همه بیماراکرونایی خوب بشن
ممنونم ازت.ان شاالله خودت ومادرت سلامت باشید همیشه.مشکلم اینه قند مامانم بالاس دکتر خیلی چیزا رو متع ...
الهی امین خواهری پس دیگه به هیچ عنوان مرگ پدرش رو نگی ها
قند خطرناک گلم کنترل میشه راحت ولی در صورت شوک میره بالل فدات بشم بذار پادرت سرپا بشه خوب بشه بعد بگو اون بیچاره که مرد و جای خودش گرفت بینهایت مراقب مادرت باش تا خوب بشه
دکتر گفته نباید بگین.کل عصبش درگیره الان کل دندوناش با اینکه سالمن درد گرفته این ویروس اعصاب دهانش رو درگیر کرده اصلا مامانم صحبت نمیکنه زیاد تو حال خودش نیس میشینه زمین باید دستشو بگیریم دونفری بلندش کنیم نمیتونه پاشه ازبس این بیماری ضعیفش کرد