2777
2789
عنوان

کیا بچه شون ب پستونک و گهواره عادت کرده بود

| مشاهده متن کامل بحث + 608 بازدید | 20 پست

تورو خدا بیاین منو از نگرانی دربیارین .. کسی بوده بچه ش اینجوری بوده باشه ؟ چجوری این عادت ها رو ترک کرد و با شیر خوردن خوابید ...

آرزو ب دل میمونم ک پسرم زیر سینه بخابه .. من ک انقدر عاشق شیر خوردن بچه بودم دیگه خسته شدم انقدر ک این بچه بد سینه ای میکنه .. 

پسر من از ۴ یا ۵ ماهگی عادت داره خودش رو زمین هی وول میخوره خوابش میبره یا آب میخوره یا شیر یا پستونک ...

چ خوب .. زود بچه ت مستقل شده .. انقدر خوشم میاد بچه خودش بخوابه .. 

من هر روز روزی پنج شش بار ، باید توی گهواره بذارمش هر سری بین سه ربع تا یک ساعت تکون بدم تا آقا خوابش ببره نیم ساعت بعد بیدار میشه گاهی اوقات ی ربع بعدش بیدار میشه زمان خوابوندنش بیشتر از مدت خوابیدنشه 😢😢 .. دیگه از کت و کول افتادم .. ب شوهرم میگم فکر کنم دیسک گردن و شونه هم گرفتم !😂 خداشاهده از درد میسوزه ...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چ خوب .. زود بچه ت مستقل شده .. انقدر خوشم میاد بچه خودش بخوابه ..  من هر روز روزی پنج شش ب ...

همسرم اوایل بچه رو میذاشت رو گهواره تکونش میدادیم اونم همش گریه میکرد خوابوندنش برامون عذاب بود چون جیغ و داد راه مینداخت منم یبار شانسی کنار خودم گذاشتم دیدم خودش خوابید بیچاره پسرم از اول میخواست خوش بخوابه ما هم اونو اذیت میکردیم هم خودمونو. الان یه سالشه تا لامپو خاموش میکنم دراز میکشم میدونه وقت خوابشه. فقط یه مشکلی هست که ماهم باید دراز بکشیم خودمونو به خواب بزنیم تا آقا رضایت بده بخوابه

ربِّ لا تَذَرنی فرداً وَ أَنتَ خیرُ الوارِثین                                         🌸پروردگارا✨دستانم بسوی توست🌸نگاهم به مهربانی و کرم توست✨با تو غیر ممکن‌ها ممکن می‌شود🌸نا ممکن‌های زندگی‌ام را ممکن بفرما✨که باخدای بی‌همتایی چون تو🌸معجزه زندگی جان می‌گیرد✨الــهــی آمـیـــن🙏🏻 خدایا شکرت که بهترین معجزه زندگیم پسر نازمو بهم دادی
ای جیگر ...😘😘😘😘 ی ماچ آبدار بکنش ...😁

چشم عزیزم شماهم روی نی نی گلتو ببوس  

ربِّ لا تَذَرنی فرداً وَ أَنتَ خیرُ الوارِثین                                         🌸پروردگارا✨دستانم بسوی توست🌸نگاهم به مهربانی و کرم توست✨با تو غیر ممکن‌ها ممکن می‌شود🌸نا ممکن‌های زندگی‌ام را ممکن بفرما✨که باخدای بی‌همتایی چون تو🌸معجزه زندگی جان می‌گیرد✨الــهــی آمـیـــن🙏🏻 خدایا شکرت که بهترین معجزه زندگیم پسر نازمو بهم دادی