2777
2789
عنوان

آقایون لطفا بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 1025 بازدید | 130 پست
درسته زنها میان روی زندگی هم زنها میرن با مرد متاهل اما فکرشو کنین مردی که بخواد زن دوم بگیره بالاخر ...

آیا به زور میره زن میگیره یا با میل قلبی اون خانم؟ اگر جوابت هر چی بود اونو حجت قرار بده

ما هر چه دویدیم به مقصد نرسیدیم🌾از عشق بجز مزه تلخش نچشیدیم... این دست منو دامنت ای عشق کجایی🌾یه عمره که از عشق فقط قصه شنیدیم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همه اقایون اینجا نیستن که

یه نفرم تاثیر بپذیره کافیه به ازای همین یه نفر قطره قطره اشک ها کم میشن عشق ها توی دل دفن نمیشن و کانون گرم خانواده ها سرد نمیشن و حداقل یک بچه طعم خوشبختی رو میچشه

این کاربری دست دو نفر هست
ببینید اینی که شما میگی دقیقا درسته وحرف دل خیلی از زنا ومردا هست قبول دارم کامل من پسرم اما یچی ...

خوب زن نگیرن ☹ 

خواهر. برادر . دوست گرامی با لایک نکردن خود باشعور بودن خود را میرسانید . با تشکر . لایک نکن حتی به غلط💜💜💜💜
یه نفرم تاثیر بپذیره کافیه به ازای همین یه نفر قطره قطره اشک ها کم میشن عشق ها توی دل دفن نمیشن و کا ...

حرفات درسته ولی اونایی که بیرونن رو باید کیا بهشون گوشزد کنه وتلنگری بهشون بزنه

والا اونایی. که. از دواج. کردن.  از. همون. یدونع. هم. پشیمونن. 😂

😁

گاهی دوسِت دارم هایی که نثار دیگری می کنی،او‌ را می ترساند، از خودش، از هویتی که سال هاست برای خود ساخته، ناگهان عشقی را نثار او می کنی که از زمان نُطفه تا امروز حتی از مادر خود ندیده،مانند نابینایی که بعد از عمری چشمانش به روی نور شدیدی باز شود، چیزی را به او عرضه می کنی که برایش غریب است، شاید خودت ندانی اما، با هربار «دوستت دارم» هایت،خنجری به هویت سرد و‌ بزدل اش می کِشی، او‌ با خیانت ، با رفتن،تو را می کُشَد، تا کُشته نشود،احتمالاًبا کمی گذر عمر ‌متوجه خواهی شد، روزی که واژگان درست را نثار مخاطب اشتباه نکنی، یاد می گیری که بعضی واژه ها آدم‌ها را می ترساند،هرچند زیبا.✍️ 
تموم شد؟خیلی تاثیر گذار بود.

چه بانمک

هی تو پرَنسِس بابا !!اگه بابات پسوُردِ گوشیتو پیدا کنه که میشی مرحومه مغفورِ بابا                               ساقه طلایی کی شد ۱۰ هزار تومن؟ تو این مملکت خفه هم نمیشه شد دیگه  
مردی که بخواد زن دوم بگیره  بره بهتره  مگه مرد تموم شده که ناراحت باشیم؟؟؟

فقط توی 24 ساعت قبل تا الان یه نگاه به تاپیکهای همینجا بندازین...چقدر غرور خورد شده داریم چقدر عشق دفن شده داریم...به هر حال من چون اطرافمم زیاد دیدم وظیفم دونستم بگم

این کاربری دست دو نفر هست