2777
2789
عنوان

اسلایم 😐

206 بازدید | 12 پست

سلام بچه ها. چند روز پیش با دخترم رفتیم خونه خواهرم بعد دخترم دید خواهر زادم اسلایم (اسمش اسلایمه دیگه؟؟!) داره ازین چیز هایی که مثل خمیر بازی هستن . حالا دخترم همش هی میگه من ازونا میخوام برام بخر. رفتم تحقیق کردم دیدم گفته اسلایم سرطان زاست 😐 خلاصه که الان نمیدونم بخرم یا نه میترسم دخترم سرطان بگیره ازون طرف هم گریه میکنه من اسلایم میخوام . چه کار کنم 😕

برای یکی دوبار چیزی نمیشه که 

الزاما هر نظری محترم نیست، نظر و تفکر داعشی ها و نازی ها محترم نیست، اساسا احترام برای نظر نیست، نظرات یا معتبر هستند یا معتبر نیستند، یا اگر بخواییم مبتلا به نگاه سیاه و سفید نشیم و تقسیم بندی خودی و غیرخودی توی ذهن مون شکل نگیره که نظر خودی معتبر و غیرخودی نامعبتره؛ میگیم هر نظری به درجاتی معتبره. احترام مال صاحب نظره، پس آدما محترمن ولی نظرات الزاما محترم نیستن، نظرات یا معتبرن یا معتبر نیستن، یا درجاتی از اعتبار رو دارن🙌. البته گاها ممکنه خودم مبتلا به همون دیدگاه سیاه و سفید یا خودی و غیرخودی بشم 😕🤦🏻‍♀️. ممنون میشم برای حاجتم صلوات بفرستین 🙏🏻🩷

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فقط می‌دونم خیلی باحاله😂😂

چند توصیه کوتاه اما کاربردی : کد ملی تو حفظ باش ، مسواک بزن ، سرزده جایی نرو ، درستو بخون ، با آدم پاچه پاره بحث نکن ، کتاب بخون ، ورزش کن ، تو کار کسی دخالت نکن ، سعی کن برای خودت درآمد داشته باشی ،و در آخر بجای اینکه از پیشرفت بقیه ناراحت بشی خودتو ارتقا بده ، اینجوری حال خودتم خیلی بهتره (#تضیمنی) 

سخت نگیر

الان همه بچه ها دارن

خودتم میتونی درستش کنی اگ ته دلت راضی نیس از بازار بخری خودت درست کن براش

لعنت به وسواس فکری🥲بچه ها کمکم‌ کنید اگه دکتر خوبی میشناسید در این رابطه معرفی کنید😭❤️

من خودم خیلی اسلایم دوس دارم 

چند تا رنگ مختلفشم دارم😂

به نظرم براش بخر

زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست💞هر کسی نغمه خود خواند و از صحنه رود صحنه پیوسته به جاست 💞خرم آن نغمه که مردم بسپارند به یاد💞
سخت نگیر الان همه بچه ها دارن خودتم میتونی درستش کنی اگ ته دلت راضی نیس از بازار بخری خودت درست کن ...

خب بلد هم نیستم. 😂 شنیدم میشه با چسب مخصوص و بوراکس درست کرد. از کجا باید بخرم؟ 

سرطان زا نیستا. ممکنه به پوست بعضیا نسازه. من خیلی وقته اسلایم بازی میکنم با این سنم.   این همه بچه بازی میکنن چیزی نشده  باز هر طور صلاح میدونی. ❤️

بیگناه پای دار رفت نمیدانست بالای دار هم خواهد رفت! چاقو دسته ی خود را برید و محبت خارها را گل نکرد.                                                                       همانطور که دوری دوستی نیاورد، در و تخته هم اصلا با هم جور نبودند.                                                     بار کج هم چه خوب به منزل رسید. به دعای گربه کوره عجب بارونی اومد.                                                    کار از محکم کاری عیب کرد.ماه هم چه خوب زیر ابر پنهون ماند.                                                             اتفاقا پول خوشبختی آورد و ظلم ماندگار شد. تاریخ انقضای ضرب المثل ها هم به پایان رسید.                    عجب دنیای عجیبی ست
 خب بلد هم نیستم. 😂 شنیدم میشه با چسب مخصوص و بوراکس درست کرد. از کجا باید بخرم؟

ببین بزن تو گوگل

اپارات کلی کلیپ اموزشی برات میاره

با شامپو و شکر هم میشه درست کرد

اما خودم امتحان نکردم

لعنت به وسواس فکری🥲بچه ها کمکم‌ کنید اگه دکتر خوبی میشناسید در این رابطه معرفی کنید😭❤️