2777
2789
عنوان

داداشم با یک خانم مطلقه رابطه داره

| مشاهده متن کامل بحث + 2987 بازدید | 118 پست

اگه صیغه خوندن شاید رابطه هم داشتن نمیدونما میگم شاید اسی نمیتونین کاری کنین تنها راهش اینکه بگین مهریه نمیندازیم با خانوادت مشورت کن بگو شرط موافقت ازدواج اینکه هیچی مهریه نداشته باشه بعد چند وقت برادرت خودش طلاق میگیره ولی نباید مهریه داشته باشه 

خداکنه من همه دعا میکنم زودتر سرد بشه فقط نگران مامانمم 😥

واقعاً شرم اوره . عروس ما یک سال از برادرم بزرگتره. زندگی خوبی دارن اما اختلاف سن ۱۶ سال خیلی زیاده. خانم عملا جای مادرش هست. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پیشنهاد میکنم یه مدت شول بگیرید و به برادرتون بگید باهاش درارتباط باشه بدون صیغه یاعقد و پدرتون بهش ...

درست میگید ولی داداش من فقط به حرف اون خانم گوش میده هرچی میگه داداشم میگه چشمم ، مامانم نمیتونه کنار بیاد 

منم میترسم همین بلا سر داداشم بیاد مامانم دق می‌کنه داداشم نباشه 😭😭

خانمی ، برادر شما فعلا جوگیر شده و کوتاه نمیاد ،هر چی هم بگید جبهه می گیره ، اگه والدینتون صلاح می دونن یه مدت  مثلا یک سال (چون اگه زمانش کوتاه باشه باز متوجه نمیشن) با ازدواج موقتشون موافقت کنن(بدون حمایت مالی از طرف پدر و مادر)  تا زیر یه سقف برن و مشکلات موجود براشون روشن بشه ، (البته شرط کنن که بچه دار نشن)، البته این فقط یه پیشنهاده 

درست میگید ولی داداش من فقط به حرف اون خانم گوش میده هرچی میگه داداشم میگه چشمم ، مامانم نمیتونه کنا ...

مگه میشه بلاخره یکی هست که تاثیرگذار بشه خانواده چون مخالفن ایشون گارد گرفته پدرتون خصوصی بایکی از دوستاش صحبت کنه و بگه اینارو بهش 

پسرا توی این سن ازهم حرف شنوی دارن با دست رو دست گذاشتن فقط فاجعه رقم میخوره

بگذار وبُگذَر روزهایی که روز ما نیست روزگاری روز ما میرسد

دوستان راست میگن اگم خاست عقد کنه شرط بزارید مهریه نداشته باشه ک هرمدقع بعدچن سال داداشت پشیمون شد راحت بتونه جداشه ازش، بعدم شماهرچی ازاون خانم بدبگید پیش داداشت ،داداشت بیشتر جذبش میشه فقطط باسیاست، پدرومادرت برن مشاور ازشون راهکار بخان 

فقط دعاکنید ک خدا یجوری ازسرش بندازه منصرفشه وگرن شماهیچ کاری نمیتونید بکنید خیلی ازاینجووور اتفاقاا ...

لطفا شما هم دعا کنید واسه داداشم ، بنظرم داداشم بیشتر دیونه شده تا عاشق ، فقط چشمش اونو میبینه اصلا هرچی باهاش حرف می‌زنیم نمی فهمه 

لطفا شما هم دعا کنید واسه داداشم ، بنظرم داداشم بیشتر دیونه شده تا عاشق ، فقط چشمش اونو میبینه اصلا ...

انشالا،،اره عشق چشماشو کور کرده اما خب متاسفانه عین روزروشنه عین هزاران نفردیگ ک اینکارو کردن پشیمون میشه چن سال دیگ 

لطفا شما هم دعا کنید واسه داداشم ، بنظرم داداشم بیشتر دیونه شده تا عاشق ، فقط چشمش اونو میبینه اصلا ...

میدونی هرچقدر شما بیشتر مخالفت کنید برادرتون بیشتر به سمت خانم کشیده میشه. اتفاقا نباید مخالفت کنید. خیلی عادی رفتار کنید.