2777
2789

یه هیچی نداری رو معرفی کردند گفتند بر حسب آشنایی قدیمی بیان خواستگاری ولی اصلا هر دو هم رو ندیده بودیم 

واسطه به هر دو طرف گفته بود طرف مقابل پرستاره در حالیکه من دانشجوی پرستاری ام و اون کمکی که استخدام هم نیست و البته بعدش ما فهمیدیم کمکیه ولی گفتیم عیبی نداره شاید پسر خوبی باشه اونا هم به شوق درآمد من اومدند خواستگاری پسره که کلا شیرین میزد و نه خونه داشت نه ماشین نه استخدام بود نه هوش درستی داشت فقط میگفت باید پول بیاری تو زندگی تا پرسید وضعیت تحصیل و اشتغالت چطوره گفتم فعلا سال دوم دانشگاهم و آزاد میخونم یارو تو افق محو شد😂 و بعد هم گفته بودند بیخیال و مشخص شد دنبال شاغل بودند اگر از اول من دکمه طرفو میزدم اینجوری نمیشد 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اشکال ندارع بابا

اون از خرج دانشگاه ازاد ترسیده

برای هر دختری از این الاغا میاد

@Fee_accessorryبه زودی افتتاحش میکنم با فالو کردنت به رشد پیج کوچولوم خیلی کمک میکنی دوسته من❤️۲۶/بهمن ماه/ ۱۴۰۳___بالاخره افتتاحش کردم۲۸/بهمن ماه/۱۴۰۳____امید به خدا تیکر بعدی ۵۰۰ تا فالوور گرفته باشم🥹

از این میسوزم یه منگل که کاملا صفره و حتی پدر مادرش هنوز ساکن روستا هستند پسره شلوارشو نمیتونه بکشه بالا گفته اینو نمیخوام بریم سراغ شکار بعدی چون گفتم فعلا دانشجوام و خرج زندگی رو نمیدم در حد ۴۰ درصد مشارکت میکنم 

من چرا پیش دستی نکردم برای جواب رد اصلا چرا راه دادم این گاوو 

این بشه عبرت که این دفعه گفتم اخلاق مهمه یادم بیاد خود پسرا چه پست فطرت هایی هستند برای پول و زیبایی میان تا من باشم دیگه خر نشم

وا مطمئنی طرف پسر بوده چرا تو باید کار کنی واسه اون؟

به خدا با چنان اعتماد به نفسی گفت خونه و ماشین ندارم ولی تو باید درامدتو بیاری خرج کنی و حجاب داشته باشی فکم افتاد 

خاک تو سرم واقعا

از این میسوزم یه منگل که کاملا صفره و حتی پدر مادرش هنوز ساکن روستا هستند پسره شلوارشو نمیتونه بکشه ...

اینجوری نیستن همه 

اونام ادمن بد و خوب دارن

@Fee_accessorryبه زودی افتتاحش میکنم با فالو کردنت به رشد پیج کوچولوم خیلی کمک میکنی دوسته من❤️۲۶/بهمن ماه/ ۱۴۰۳___بالاخره افتتاحش کردم۲۸/بهمن ماه/۱۴۰۳____امید به خدا تیکر بعدی ۵۰۰ تا فالوور گرفته باشم🥹

ببین من شاغل بودم بعد شوهرم زبون درازی کرد کارو گذاشتم کنار.نگو سر کارش گیر داده خانم همکارش انقد این خر بوده فکرده اون عاشقشه انقد بهش اس داده زنمو طلاق دادم باهم فلان قد حقوق میگیریم اونم پیاماش نشون رییس شرکت داد اخراجش کردن شوهرمو.فقط خداتو شکر کن به ازدواج نرسیدی باهاش این ادما فقط دنبال پولن تو زندگی ولت میکرد راحت

دقیقا همین پسرای هیچی ندارن که دنبال یکی که خرجشونو بده میگردن🤣

و در کمال تعجب بهشون زنم میدنا، دیدم ک میگم 

طرف معتاد و بیکاره دنبال معلم و بابا پولدار میگشت اخرم بابای دختره از خرج عروسی تا طلا و خونه و جهیزیه طرفو داد 

با پولای هدیه عروسی ام ماشین خرید برا دوماد😂

میگفتی نظرت چیه چند وقت صیغه ت بشم شاید خوشت اومد اگه هم خوشت نیومد شناسنامت چرک نشه یه وقت😒😒😒

فکر کنم انتظار داشت تایمی که شیفتم برای اینکه تنها نباشه بیزینسی بیارم براش یه موقع حوصلش سر نره 

پدرم گفت ادم ساده‌ای هست حتی ممکنه از نظر آی کیو مشکل داشته باشه من فکر کردم اغراق میکنه گفتم شوهر ساده هم خوبه ادم شر و آزاردهنده نمیخوام نگو خریه که خدا شناخته بهش شاخ نداده