2777
2789
عنوان

داداشم با یک خانم مطلقه رابطه داره

| مشاهده متن کامل بحث + 2987 بازدید | 118 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اشتباهه سنش خیلی بالاست

زیباترینم 💙روزی تورا در درونم حس خواهم کرد حس گرمی تو تمام رگ های مرا پرمیکند گویا دوباره عاشق خواهم شد کوچولوی من ..دنیای من.. تو وصل میشوی ب بهشت ومن وصل میشوم ب تو .. و بهشت اینگونه کشیده میشود ب زیرپاهای من ..
دو نفر همدیگه رو میخان دوست دارن همو بهم میخورن مشکل چیه این وسط؟ مطلقه بودنش؟ واقعا ک😐 : /discussion/topic/7220468/%d8%af%d8%a7%d8%af%d8%a7%d8%b4%d9%85-%d8%a8%d8%a7-%db%8c%da%a9-%d8%ae%d8%a7%d9%86%d9%85-%d9%85%d8%b7%d9%84%d9%82%d9%87-%d8%b1%d8%a7%d8%a8%d8%b7%d9%87-%d8%af%d8%a7%d8%b1%d9%87?postId=207034059

۱۶سال اختلاف سنی😐عجب باباعجب

این شازده داره احساسی تصمیم میگیره چن سال ک بگذره وقتی نگا خانمش کنه خودشو با اون مقایسه میکنه از نظر چهره ،خانمای دوستاشو ک ببینه ،فامیل،غریبه هرکی ،میفهمه چیکار کرده چ بسا خانما هم زودتر شکسته میشن

خدایا کسی اینجا به یادش نیست که دنیا زیر چشماته ◉ یه عمره یادمون رفته زمین دارمکافاته ◉ فراموشم شده گاهی که من اینجا چه ها کردم ◉ که باید روزی از اینجا بازم پیش تو برگردم ◉ خدایا وقت برگشتن یه کم با من مدارا کن ◉ شنیدم گرمه آغوشت اگه میشه منم جا کن ღ

پیشنهاد میکنم یه مدت شول بگیرید و به برادرتون بگید باهاش درارتباط باشه بدون صیغه یاعقد و پدرتون بهش بگه مراقب باشه باردار نشه

به برادرتون بگو الان براش  خرج میکنی هست بگو ماهم موافقیم ولی باید بشناسیش و بهش بگید امتحانش کنه 

مثلا هی بگم پول ندارم ببینه زنه برای پولش باهاش یا دوسش داره 

یا مثلا با دوستای رنه بره بیرون ببینه چجوری 

یعنی مشاوره اصلا کمک نکرد شما هرچقدر مانع بشید اون بیشتر جذب میشه فقط بهش گزینه بدین و قبلش اعلام کنید که موافقید کم کم تب عشقش میخابه 

بگذار وبُگذَر روزهایی که روز ما نیست روزگاری روز ما میرسد

تموم پول و داروندارش بگیرین ببینم یروز می مونه باهاش معلومه ک واسش خرج میکنه بهش چسبیده

میشه به یه مامان ک داره سعی میکنه مستقل باشه با ف،الو یا حتی لایک کوچیک انگیزه بدین🫶                    hanami_style3@

اخ که چقدر بی درکه اون خانمه  یعنی نمیدونه الان  برادرتون جو گیر شده باور کن عقد کنه دلشو چنان بزنه که نگو یکی از آشناهامون همینطور شد پسره مجرد بیست شش ساله با یه خانم چهل ساله که دختر هفده ساله داشت ازدواج کرد حالا بماند که چقدر مخالفت شد و کار به دعوا قهر کشید ...ولی الان پسره بعد دوسال پشیمونه خانمه هم میگه حرفی نیست مهریه رو بده برو ...پسره کارش شده پشبموتی و تو سر خودش زدن ...ولی چه فایده ...عزیزم نزارید برادرتون خودشو بندازه تو چاه ..دو سه سال بگذره برادرتون میشخ یه جوون بیست و چهار ساله اون خانم میشه یه زن چهل ساله اصلا بهم نمیخورن و درک نمیکنن همو 

خدایا دل هممونو آروم کن 😍آرامش و مهربانی سهم دل هممون آمین 🤲

فقط دعاکنید ک خدا یجوری ازسرش بندازه منصرفشه وگرن شماهیچ کاری نمیتونید بکنید خیلی ازاینجووور اتفاقااطرافم دیدم 

بهترین کاراینه ک خانوادت بش بگن ی دوسال اول صیغش کن بعدا عقد، ک احتمال زیاد توهمون صیغه یکم ک باهاش باشه ازش سیر میشه وپشمیمون میش داداشت 

همسایه ما با یکی ۱۶ ۱۷سال بزرگ تر از خودش ازدواج کرد

بدبخت شده.

تیکر هدف😇🌻                                                      قشنگِ بعد شب تیره🖤روشنیِ صبح🤍                     شروع :۱۷ آذر ۱۴۰۰ روز چهارشنبه ساعت ۲۰:۵۲:۱۲💜