2777
2789
عنوان

داداشم با یک خانم مطلقه رابطه داره

| مشاهده متن کامل بحث + 2984 بازدید | 118 پست
یک دفعه بهم گفت ک رفته محضر صیغه خوندن ، اما به بقیه نگفته فقط من میدونم

چرا با اون مطلقهه حرف نمیزنید 

بهتره بجای صحبت با بچه با بزرگش همون زنه حرف بزنید

خدایا شکرت به خاطر پسر کوچولوم👶خیلی خوش اومدی سورنا🌹🥀🏵💮🌸💐🌺🌻🌼🌷⚘🌾

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا با اون مطلقهه حرف نمیزنید  بهتره بجای صحبت با بچه با بزرگش همون زنه حرف بزنید

بابام یک دفعه رفت باهاش صحبت کرد خانمه گفت من اصلا نمیخام پسرتون و اصلا من بهش پیام نمی‌دم اون منو میخواد و از این حرفا بعدشم گفت دیگه بهش پیام نمی‌دم ، دوباره عصری خانمه زنگ زده به داداشم ک بیا بیرون 

بنظرتون کار درستیه دعا گرفتن ؟

چرااشتباه باشه اتفاقاکارخیلی خوبیه وقتی میدونی ازدواجشون به صلاح نیس خوب دعابگیری بدبخت نشه کاره خوبیه دیگه

خدامن وبچه هام ازاین جهنم نجات بده حتی شده بامرگ
باشه ممنوننم گلم

شماکه هرچی به داداشتون بگیدگوش نمیده تنهاراهش دعانوشتنه اونم پیش دعانویسه خوب بگیددعای سردی میخوام ایشالاکه سردبشه شرایطتون سخته😔

خدامن وبچه هام ازاین جهنم نجات بده حتی شده بامرگ
بابام یک دفعه رفت باهاش صحبت کرد خانمه گفت من اصلا نمیخام پسرتون و اصلا من بهش پیام نمی‌دم اون منو م ...

برید آبروشو ببرید بزرگی پدری مادری  نداره زنه ؟

از کجا معلوم هرزه نباشه 

داداشت مریض نشه 

والا این رابطه سمیه یه جور تمومش کنید 

داداشت دوستی چیزی نداره بهش بگید باهاش حرف بزنه 

خدایا شکرت به خاطر پسر کوچولوم👶خیلی خوش اومدی سورنا🌹🥀🏵💮🌸💐🌺🌻🌼🌷⚘🌾
برید آبروشو ببرید بزرگی پدری مادری  نداره زنه ؟ از کجا معلوم هرزه نباشه  داداشت مریض نشه ...

چرا پدر و مادر داره اما فکر کنم آزادش گذاشتن ، راستش ما می‌ترسیم ابرومون و ببره ، نه داداشم هیچ دوستی نداره ، و اولین باره ک با یک نفر دوست میشه

ریس جمهور فرانسه رو ببینین زنش رو ببینید بعد درباره داداش ایشون بحرفید

تو امانوئل مکرون و خانومش که واقعا باسواد و بهترین مشاور ایشون هستن با اینم خانم مقایسه میکنی ؟ 😂😂😂 والا ایشونم در حد بریژیت مکرون با اصالت بود میگفتیم برو بگیرش تازه خانواده بریژیت از اصیل ترین خانواده های فرانسه هستن