2777
2789
عنوان

داداشم با یک خانم مطلقه رابطه داره

| مشاهده متن کامل بحث + 2988 بازدید | 118 پست
همه اینا درست،، ولی شرط یه زندگی خوب این چیزا نیست،، چقدر طلاق داریم ک همه این شرایط هم داشتن و باز ...

بازم ن درسته ن باعقل جور میاد.هیچکس حاضر نمیشه عروس ۳۸سالع داشته باشه.این خانم باید باهمسن خودش و شرایط خودش ازدواج‌کنه ن پسری ک دهنش بو‌شیرمیده هنوز و تو هوسه

❤🙋🏻‍♀سلام برانان ک درما  چیزی‌را دوست داشتند.ک خودمان ان را ندیدیم‌و‌دوست نداشتیم❤🙋🏻‍♀

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ریس جمهور فرانسه رو ببینین زنش رو ببینید بعد درباره داداش ایشون بحرفید

حالا نه داداش این رئبس جمهوره نه اون زنه مثل اون خانم ،،زن مطلقه ای . ک اسی داره میگه ۱ روز نیس ۱ روز هس معلوم نیس کارش چیه و از کجا اومده . به کجا و گیر داده به یه پسر خام نرمال نیس

مامان ماهلین😘.       انشاالله هرکه بادردش میخوابد با درمانش بیدارشود..🙏.      ترس فقط اونجا که هوشنگ ابتهاج میگه :وقتی همه چیز خوب است، میترسیم!ما به لنگیدن یک جای کار عادت کرده‌ایم ...️️
منم میترسم همین بلا سر داداشم بیاد مامانم دق می‌کنه داداشم نباشه 😭😭

اینجوری که میگید به نظرم چند مدت صیغه بشن این دوتا بعدش داداشت خودش دل سرد میشه زنه حداقل بهتر از اینه که داداشتون خودکشی کنه

مگه تو از زندگی خصوصی مکرون خبر داری?????? تو فقط ظاهر داستان رو از دور میبینی چی میگی واسه خودت

داستان عاشقیش هست ولی من مخالفم علیه من جبهه نگیرید لطفا

پشت تمام آرزوهای تو خدا ایستاده ست فقط کافیه ب حکمتش ایمان داشته باشی.صلوات لطفا.
یکی از دوستام میگفت چندروز با نامزدم قهر بودم بعدش دیدم نیومد خودم بهش زنگ زدم گفتم من قهر بودما گفت ...

وااایییی😆😂😂 اکثر مردا همین جوری ان ... داداش اسی سنش خیلی کمه پسرا تو این سن گوگول مگولی ان صاف و ساده و احساسی ان 

عدو شود سبب خیر اگر خدا خواهد🦋🌱
خودم ۱۸ سالمه ، آره آنقدر با داداشم به بهانه کار چت کرد ک مخشو زد 

مراقبش باش حتی اگه سرت داد زد یا دعوا راه انداخت کوتاه نیا .. ببین این مدل زنا فقط به فکر سواستفاده ان وگرنه امکان نداره یه زن ۴۰ ساله عاشق پسر ۲۰ ساشه بشه امکان ندارهههه

عدو شود سبب خیر اگر خدا خواهد🦋🌱

شاید زنه هم ادم بدی نباشه زود قضاوت نکنیم میگه داداشم میخواسته خودکشی کنه زنه برگشته چیکار کنه خب منم بودم همین کارو میکردم

پشت تمام آرزوهای تو خدا ایستاده ست فقط کافیه ب حکمتش ایمان داشته باشی.صلوات لطفا.