2777
2789
عنوان

داداشم با یک خانم مطلقه رابطه داره

| مشاهده متن کامل بحث + 2988 بازدید | 118 پست
دو نفر همدیگه رو میخان دوست دارن همو بهم میخورن مشکل چیه این وسط؟ مطلقه بودنش؟ واقعا ک😐

منم موافق اینم که حق انتخاب داشته باشیم ولی واقعا ۱۶ سال اختلاف سنی، اونم کسی که تجربه یه زندگی دبگه رو داشته این آقا پسر به اون بلوغ فکری نرسیده مطمئنا پشیمون میشن چند سال بعد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسی خودت چندسالته ؟ این مدل زنا تجربه زیادی دارن میدونن چجوری مردا رو بدست بیارن . داداش تو هم سنش کمه پسرا تو این سن همین جوری ان خیلی احساسی و هیجانی تصمیم میگیرن .. نباید بذارید سواستفاده کنه از داداشتت

عدو شود سبب خیر اگر خدا خواهد🦋🌱

من چرا اولش ۳۸ رو ۲۸ دیده بودم😐

مامان ماهلین😘.       انشاالله هرکه بادردش میخوابد با درمانش بیدارشود..🙏.      ترس فقط اونجا که هوشنگ ابتهاج میگه :وقتی همه چیز خوب است، میترسیم!ما به لنگیدن یک جای کار عادت کرده‌ایم ...️️
مگه همه چی‌ب دوس داشتنه.زن ۳۸ساله کجا پسر۲۲کجا.مثل مادر پسر.تفاهم شعور عقل درک.خانواده ها باید بهم ب ...

همه اینا درست،، ولی شرط یه زندگی خوب این چیزا نیست،، چقدر طلاق داریم ک همه این شرایط هم داشتن و باز نتونستن باهم زندگی کنن، فقط این وسط اگه زنه بخواد گول پسره بزنه ظلمه بهش

انسان باشیـــم..!😊
مردم چه خوش شانسن ... یکی ندارم قهر کنم رگ بزنه واسم😶🐈

یکی از دوستام میگفت چندروز با نامزدم قهر بودم بعدش دیدم نیومد خودم بهش زنگ زدم گفتم من قهر بودما گفت عه کی؟گفتم همین چندزوز ک اصن پیام ندادمو..گفت عه چرا؟گفتم سر همون موضوع دیگع گفت کدوم موضوع؟گفتم هیچی ولش کن خودت خوبی😐😂

ای که مرا خوانده ای راه نشانم بده♡