2777
2789

دوستان یه چرخ ژانومه ۳۹۹Aدارم میخام بفروشمش چون به پولش نیاز دارم وگرنه چرخ خوب وکار راه اندازی هست یازده مدل دوخت داره جادکمه میزنه خوب وروان کار میکنه کسی اگر خاست پیام بده عکسشم میزارم الان 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جادکمه چجوری میزنی  قیمتش چنده  @مامییزدان     ابجی بیا چرخ خیاطی ببین  ...

قیمتشم۴ملیون وپونصد که برا قفل درش که خراب شده واون صفحه تاشوش یه چیزی کم میکنم خودتون میتونید صفحه تاشووقفلشوبخرین  ببندین روش

آره دیدم عزیزم خواهرم واسه مادرشوهرش دنبال چرخ خوبیه تگش کردم بیاد ببینه قیمتش چنده 

اگه دنبال یه چرخ برا خونه میگرده چرخ خوبیه خدایی نه اینکه مالم باشه وبخام تعریف کنم بیاین از نزدیک ببینیدش ولی به درد ضخیم دوزی وکار کردن نمیخوره پای چادر ودامن روتمیز میدوزه لول وجادکمشم عالیه