2777
2789
عنوان

اونایی که خیانت میبینن مثل من نمونین تاهرروز براتون زجرآورنباشه

| مشاهده متن کامل بحث + 579 بازدید | 59 پست
آره خیلی خوبه خونه بنام خودمه توزندگی هرچی بگم قبول میکنه روم حساسه غیرت داره بیرون میریم دیونه میشه ...

زندگیتوازدست نده بچتم گناه داره مامان افسرده میخادچیکار

بخاطربچت فراموش کن اون کارشو 

نفس من زندگی من پسرای قشنگم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زندگیتوازدست نده بچتم گناه داره مامان افسرده میخادچیکار بخاطربچت فراموش کن اون کارشو 

تامیخوام بیخیال بشم بازیکی ازکارهاش یادم میا یادم میادمیگه چطوروجدانش گذاشت مگه من چکارکرده بودم

درچه حدبوده؟یه بچه داری؟

اولین بار تو بارداریم بود جنسیم بود 

تهدیدش کردم ب طلاقو سقط گذاشت کنار تا یکسالگی دخترم دوباره شرو کرده چند مااهه تو تاپیکام هست 

اره یدونه دارم همه ب قول تو میگن دومیو بیار خبر ندارن زندگی من داره از هم میپاشه چ بچه ای اخه

برای سلامتی مامان خوشگلم دعا کنید 💔😔
تامیخوام بیخیال بشم بازیکی ازکارهاش یادم میا یادم میادمیگه چطوروجدانش گذاشت مگه من چکارکرده بودم

ای بابا

مرداهمشون همیننن 

بالاخره به جززنشون باچندنفردیگم حرف میزنن یافکرمیکنن عین ماپاک نیستن که 

چون توگوشی همشون بلااثتثنا فیلم های مثبت هجده وعکس های ناجورهست حرف زدنشوم بادوستاشون ....کلافحش به هم وفلان کلاموجودات کثیفی ان 

زنابایدبزورکناربیان چاره ای نیست 

نفس من زندگی من پسرای قشنگم
اولین بار تو بارداریم بود جنسیم بود  تهدیدش کردم ب طلاقو سقط گذاشت کنار تا یکسالگی دخترم دوبار ...

تاپیک‌ هات خوندم چقدر شرایطت مثل منه ولی من قرارنیست بعدازطلاق پادشاهی کنم خونه بابام چون ازنظرمالی بهش وابسته هستم

ای بابا مرداهمشون همیننن  بالاخره به جززنشون باچندنفردیگم حرف میزنن یافکرمیکنن عین ماپاک نیست ...

خدالعنتشون کنه خیلی موجودات کثیفی هستن همسرمن خدای من بودمیپرستیدمش هنوزفکرمیکنم خوابم باورنمیشه خیانت کرده وشایدهم هنوزداره میکنه

تاپیک‌ هات خوندم چقدر شرایطت مثل منه ولی من قرارنیست بعدازطلاق پادشاهی کنم خونه بابام چون ازنظرمالی ...

من خیلی بدبخت شدم دیگ زندگیم درست نمیشه 😔😔😔

من خیلی بدبخت شدم دیگ زندگیم درست نمیشه 😔😔😔

اگه بعدازطلاق خونه بابات جات خوبه قرارنیست کسی سرکوفت بهت بزنه یاحمایت مالی میشی جدابشو یاحداقل اقدام یه طلاق کن شایدیه کم خودش جمع جورکنه

اگه بعدازطلاق خونه بابات جات خوبه قرارنیست کسی سرکوفت بهت بزنه یاحمایت مالی میشی جدابشو یاحداقل اقدا ...

فعلا نمیتونم مامانم مریضه داداشم نامزده تا خوب شدن مامانمو عروسی داداشم هیچ کاری نمیتونم بکنم 

اینا اوکی شه شاید تا سال بعدد اقدام‌کنم تااون موقعم کی مرده کی زنده انشاالله شوهرم میمره راحت میشم

من جرئت طلاق ندارم اگر جرئت کنم واسه اقدام دیگ نگاه نمیکنم ادم مبشه یا نمیشه سریع جدا میشم