2777
2789
عنوان

اونایی که خیانت میبینن مثل من نمونین تاهرروز براتون زجرآورنباشه

| مشاهده متن کامل بحث + 579 بازدید | 59 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همه ازدورمیکن فلانی چقدرخوشبخته خوش بحالشبس که قربون صدقه ام میره ولی باهرعزیزم گفتنش حالم بهم میخوره

کلی طلا برام گرفته که مثلاچشم همه کوربشه ولی دلم من پس چی قلبم چی من دگه هیچوقت اون آدم سابق نمیشم هرروزدارم شکسته ترمیشم پیرشدم

شاید در حد چت و پیام بوده یا نهایتاً دیدار بدون رابطه 

حرفهای خیلی خصوصی زده شده بودمطمئنم جنسی بوده الان هم یکدفعه نمیدونم چی شد یاد قبل افتادم که یک شب خونه نیومد پیچوند گفت ماشینم خراب شده من خر چطورباورکردم

حرفهای خیلی خصوصی زده شده بودمطمئنم جنسی بوده الان هم یکدفعه نمیدونم چی شد یاد قبل افتادم که یک شب خ ...

توبهش اعتمادداشتی 

خرنیستی اون نامردی کرده ولی توبخشیدی چون کامل درموردش حرف نزنیدهمچی برات گنگه 

غریبه بودطرف؟

نفس من زندگی من پسرای قشنگم
مجازی نه حضوری دوتایی برین  چون بایدحل شه مشکلتون غصه نخورهمه مشکلات دارن

همه بهم میگن دخترت سنش خوبه چرا نمیذاری بارداربشی نمیدونم چی بگم . بگم به این زندگی اعتمادی نیست بگم من تواین زندگی باختم چی بگم 😭😭😭

همه بهم میگن دخترت سنش خوبه چرا نمیذاری بارداربشی نمیدونم چی بگم . بگم به این زندگی اعتمادی نیست بگم ...

خیلی خودتوباختی 

بایدقوی باشی عزیزم حتمابرین مشاوره 

شوهرت احلاقاش خوبه؟؟فقط  یبارخیانت کرده؟؟

توبهش اعتمادداشتی  خرنیستی اون نامردی کرده ولی توبخشیدی چون کامل درموردش حرف نزنیدهمچی برات گن ...

آره غریبه بود خودش یه مشت دروغ تحویلم داد ولی کم کم فهمیدم حتی شمارش دارم به قران واگذارش کردم امیدوارم دوتاشون تقاص پس بدن

خیلی خودتوباختی  بایدقوی باشی عزیزم حتمابرین مشاوره  شوهرت احلاقاش خوبه؟؟فقط  یبارخ ...

آره خیلی خوبه خونه بنام خودمه توزندگی هرچی بگم قبول میکنه روم حساسه غیرت داره بیرون میریم دیونه میشه اگه کسی نگاهم کنه. توبارداری هم یه چیزی فهمیدم ولی زیربارنرفت منم دگه ندیدم تاسه چهارماه پیش

آره غریبه بود خودش یه مشت دروغ تحویلم داد ولی کم کم فهمیدم حتی شمارش دارم به قران واگذارش کردم امیدو ...

سخته میدونم 

ولی توبگذر بخاطرخودت چون حال خودت ازهمچی مهمتره بایدبه یکی حرف بزنی تاآروم شی اونم بایدحرف بزنه 

اینجوری خیلی آروم میشی بهش  بگوبخاطرزندگیمون بایدبیای مشاوره حالم بده 

بایددلتوبه دست بیاره ولی راهشونمیدونه برین