2777
2789
عنوان

اونایی که خیانت میبینن مثل من نمونین تاهرروز براتون زجرآورنباشه

| مشاهده متن کامل بحث + 579 بازدید | 59 پست
فعلا نمیتونم مامانم مریضه داداشم نامزده تا خوب شدن مامانمو عروسی داداشم هیچ کاری نمیتونم بکنم  ...

خودش قبول داره خیانت میکنه؟انشالله هرچه زودترمامانت خوب شه

خودش قبول داره خیانت میکنه؟انشالله هرچه زودترمامانت خوب شه

اره کثافت 

زنه پولداره میگ میخوایم باهم کار شرو کنیم سرمایه از اون کار از من

بعد قربون صدقش میرفت تو پیاما مرتیکه هرزه 

میگم چرا قربونش میری میگ الکیه برای کاره 

اویزون ی زن مطلقه شده خاک بر سرش کنن 

دیگ از چشمم افتاده خدا بهمون رحم کنه 

ممنون از دعای خیرت خدا ب خودتو عزیزانت سلامتی بده 

برای سلامتی مامان خوشگلم دعا کنید 💔😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره کثافت  زنه پولداره میگ میخوایم باهم کار شرو کنیم سرمایه از اون کار از من بعد قربون صدقش م ...

الهی این مردها بمیرن منکه ازبس نفرینش کردم خسته شدم 

من اکه یه درآمدی داشتم یه لحظه براطلاق شک نمیکردم یاشابدهمون سرگرمی باعث میشدتوفکراین آشغال نباشم

ختم زیارت عاشورابرداشتم ولی نمیشه بخدانمیشه هنوزکه دست به گوشیش میگیرم تموم بدنم یخ میکنه

حق داری منم این مشکل و دارم تا گوشی دستش میگیره حالم بد میشه جوری ک سر درد میگیرم 

شماچندوقته خیانت دیدی؟

از وقتی بچه ام تو شکمم۵ ماه بود تا الان ک ۳ سالشه چند بار خیانت کرد ک دوبارش زن رو کشوندمبیرون یه کتک مهمونش کردم ولی هیچوقت دلم خنک نشد اگه خانواده داشتم یا پول داشتم یه دقیقه هم باهاش زندگی نمیکردم

مرگشونمیخوام برای من شوهر خوبی نبود ولی اونم پدره هیچ وقت نمیخوام پسرم مثل خودم بی پدر و مادر بزرگ بشه الانم فقط میگم اون خوشبخت باشه وگرنه دیگه من روحیه ای برام نمونده با ۲۲ سال سن

چجوری بیرون کشوندیش کاش به منم میگفتی؟چی بهش گفتی که راضی شدبیابیرون

با گوشی شوهرم بهش پیام دادم البته شوهرم دادم کمپ اجباری برد از زبون شوهرم بهش پیام دادم گفتم بیا فلان جا ببینمت اونم اومد وقتی رسیدم چند تاسیلیبهش زدم یکیشونم مادر شوهرم دیده بود جوری روش ک ناخنش شکسته بود 

چجوری بیرون کشوندیش کاش به منم میگفتی؟چی بهش گفتی که راضی شدبیابیرون

شمارشو برمیداشتی زنگ میزدی می گفتی عفریته خانم کسی ک ب زن خودش و بچه اش خیانت کنه مطمئن باش ب تو خیابونی هم وفا نداره