2777
2789

سلام خانما شما پیش اومده شوهرتون یه چیز که تو خونه اضافه هست مخفیانه بده به کسی من یه کمی سررسید و کاغد باطله آ۴ گذاشته بودم برا روز مبادا که بعدا برا بچمون مصرف کنم بعد شوهرم برداشته بدون اطلاعم داده به خواهر چشم سفیدش که اراده کنه مغازه لوازم تحریر تو خونش وضعش خوبه بعد شوهر بیشعور من این کار کرده اعصابم از این خورده که چرا باید هرچیزی تو خونمه یه دفعه گم‌بشه و بعد سر از خونه دور و بریاش در بیاره بهش که گفتم قسم خورد نبرده ولی من دیدم دست خواهرش دیگه بهش اعتماد ندارم چی کار کنم به نظرتون بار اولش نیست الان امشبم رفتم اسپری الکلم پر کنم دیدم شیشه الکل که نصف بود ناپدید شده بهش که میگم میگه نمی دونم با طعنه لابد بردم خونه مامانم😑😑😑 کاش دارا بود غم نداشتم اصلا شعور نداره من یه چیزی تو خونم می خرم برا احتیاجمون اینجوری میکنه😔😔😔😔

با تولد رنج ما آغاز شد...رنج افتادن 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مردا همشون لنگه همن تو هم بهش رحم نکن بخر 

موافقم میبینه اسی قانعه فکر فرداشه پس انداز میکنه برا همین میبره میده ب بقیه..

ولی خرجش زیاد باشه از این کارا دیگ نمیکنه..

اسی راس میگ جمع نکن.. خرج خودت کن تا ناراحت نشی تو این شرایط

بس دعاها که خلاف است و هلاک... کز کرم می نشنود یزدان پاک... شکر ایزد کن دعا مردود شد.. ما زیان پنداشتیم ان سود شد.. مصلح است و مصلحت را داند او.. آن دعا را باز می گرداند او...

وای گلم حالا چهارتا کاغذ باطله داده فک نکرده تو نیاز داری.یا یکم چیزی براخانوادش بگیره که اشکالی نداره به هرحال پدر و مادرشن.براش زحمت کشیدن.به هرحال قبلش باید با شما مشورت کنه🙄

من یک دختر چادریم،چادرم مشکیه.ولی تمام لباسهای خونگیم صورتیه...من یک دختر محجبه ام،خنده هام توی خیابون بلند نیست ولی  فضای خونه پر از خنده های شاد منه...چادرم مشکیه ولی دل مرده نیستم...من محجبه ای دلشادم،چون خدا رو دارم...خداجونم ممنونم که دارمت،خدایا شکرت🤲😍 سلامتی وظهور امام زمان صلوات(اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم)

عزیزم سرجمع چیزایی ک گفتی ۵۰ هزارتومن نمیشه

ولی قرص اعصاب و کرمهای ضدچروک خیلی گرونار.

پس به اعصابت مسلط باش

خدایا شکرت🙏ممنون که به من یه فندق هدیه دادی قول میدم از هدیه باارزشت به خوبی مراقبت کنم.لطفا برای همه کسایی که منتظر این هدیه از جانب خدا هستن یه صلوات بفرستین🌹اللهم صل علی محمد و آل محمد🌹(00/06/26)
ببخشید اسی خنده ام گرفته خیلی😆😆😆

خنده نداره اخه خیلی بده همش یه چیزی تو خونت گم شه بعد بفهمی زیر سر کیه ثابتم نشه یکی دوتا نیست چیزایی که گم شده من یه پلاک وزنجیر نقره هم گم کردم احتمالایه روز که خونه نبودم یوی از بچه خواهراش یا داداشیش برداشتن  چون سابقه دار من خونه نباشم می یارتشون

استارتر حق داره  خودش می‌خره  بعد خواهرشوهرته استفاده کنه  نمیشه که  خ ...

دوتا باغ دارن رنگ یه دونه میوه هاش نمی بینم نشد یه وقت یه سبد میوه بده در خونمون سوعاتی باغش بعد یعنی انقدر شوهر من بیشعوره اه دلم می خواد بمیرم هیچکی ندارم تو دنیا مامان و بابامم پشتم نیستن