الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
این مدلا آنلاین سفارش نده برو حضوری بگیر بعضی شرکتا خیلی شل و ول کار میکنن
خیلی وقتا مردم در مورد سفر به گذشته فکر میکنن و نگران یه تغییر تصادفی تو زمان حال هستن اما هیچکس تو زمان حال فکر نمیکنه که بتونه آینده خودش رو به طور اساسی تغییر بده...!
خوب پس مشکلی نداره ولی خب باز اگه نگرانی و مشکل فضا نداری میتونی ازونا که پایه هاش یه دسته بسازی که معمولا محکم ترن مثل این
خیلی وقتا مردم در مورد سفر به گذشته فکر میکنن و نگران یه تغییر تصادفی تو زمان حال هستن اما هیچکس تو زمان حال فکر نمیکنه که بتونه آینده خودش رو به طور اساسی تغییر بده...!
ببین برو تو اینستا بزن نوین آرا از چوب های روسی استفاده میکنه هیچیش نمیشه من خریدم یکی همین مدل ولی نه اینجوری شبیهش خیلی راضیم ازش حتا فروشنده هم برات تست کرد که خیالم راحت باشه نوین آرا سایت هم داره خیلی خوبه میتونی ازشون حتا بپرسی که چطوریه و اینا