2777
2789
عنوان

شرمنده بچه هام

| مشاهده متن کامل بحث + 2571 بازدید | 126 پست
وا داریم عزیزم خخخ پسرم داره برا دخترم شوهرم میگه کوچیکه من برا پسرم میگم مثلادلم میخاد اسکیت یا ربا ...

عزیزم قرار نیست بچه چیزیو خواست درجا براش بخری . منو داداشم عاشق اسکیت بودیم اول راهنمایی بودم من به بابام گفتم دستمونم تنگ بود واقعا . اسکیتم ۲۵تومن بود بابام گفت ۲سال دیگه براتون میخرم به شرط اینکه معدل جفتتون بالا شه ما به عشق اون کلی درس خوندیم و بهش رسیدیم. یا من لپتاپم شکست و فروخت داداشم گفتم تبلت میخوام بابام گفت هروقت پول دستم بیاد چشم سال بعدش برام خرید. بچه رو جوری بار بیار که پرتوقع نشن و هرچی خواستن درجا فراهم کنی که بعدا حریفشون نشی

یه مامان شاد و پرانرژی که جز شادی و ارامش پسرم چیز دیگه ای مهم نیست ، خونه بهم ریخته مرتب میشه ، چای سرد شده رو میشه عوض کرد ، غذای یخ شده رو میشه داغش کرد، ظرفای نشسته بالاخره شسته میشن اما دیگه بچه هامون 1ساله یا 2ساله یا 3 ساله و ... نمیشن پس از لحظه به لحظه بزرگ شدنش لذت میبرم و سخت نمیگیرم پسر کوچولوی من مامان عاشقته  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اينده بچه ها رو هم بايد در نظر گرفت بعد اقدام كرد براى باردارى

خورد و خوراک پوشاک مدرسه رفتن وسایل خریدن و ... بعضیا میگن خداروزی رسونه و با حماقتشون اینده بچه ای رو نابود میکنن. چندهفته پیش یکی تاپیک زده بود بالای ۲۰سالش بود میگفت از پدر و مادرم نمیگذرم که وقتی نداشتن منو دنیا اوردن و با حسرت بزرگ شدم نه لباس نو نه خوراک خوب هیچی ندارم و با همین حسرتا سر میکنم

یه مامان شاد و پرانرژی که جز شادی و ارامش پسرم چیز دیگه ای مهم نیست ، خونه بهم ریخته مرتب میشه ، چای سرد شده رو میشه عوض کرد ، غذای یخ شده رو میشه داغش کرد، ظرفای نشسته بالاخره شسته میشن اما دیگه بچه هامون 1ساله یا 2ساله یا 3 ساله و ... نمیشن پس از لحظه به لحظه بزرگ شدنش لذت میبرم و سخت نمیگیرم پسر کوچولوی من مامان عاشقته  
خورد و خوراک پوشاک مدرسه رفتن وسایل خریدن و ... بعضیا میگن خداروزی رسونه و با حماقتشون اینده بچه ای ...

متاسفانه هرچي هم بگى يه سريا تو دوران خدا روزيش رو ميرسونه گير كردن 

يه خانمه اينجا ميگفت ٣تا بچه دارم صبحانه ٢تا تخم مرغ نيمرو ميكنم براى ٥نفرمون كلى هم ميزنم كف كنه بيشتر بشه بعد خودم لقمه ميكنم نون ٢،٣ لايه ميذارم سير بشن !!

يعنى اون بچه بيچاره حق نداره يه تخم مرغ كامل بخور 😔

متاسفانه هرچي هم بگى يه سريا تو دوران خدا روزيش رو ميرسونه گير كردن  يه خانمه اينجا ميگفت ٣تا ...

اره تو تاپیکش بودم به خدا همش از حماقته. تو اون تاپیکه بودی پسر ۱۰ساله گیلاس و زردالوی دوستشو خورده بود کتک زده بودتش بعد زنه میگفت میخوام بچه چهارمم بیارم تو اون اوضاع بی پولیشون

چرا نمیشه پک های جغجغه ۵ تایی ۳۰ تومنه من خودم برا سیسمونی پسرم گرفتم بنظرم داری اغراق میکنی چون ج ...

عزیزم ندک پول جغجقه ندارم باباشون ب هرحال فشار روی مرد خونس میگه الان کوچیکه نمی‌فهمه بزرگتر شده بخریم.ولی واقعا انقد خرج زندگی هست فک‌کنم ی کیلو هویجم بخای بخری 🥺

عزیزم واقعن یه دوره ای شده باید خیلی حساب شده بچه اورد من الان مستاجرم صابخونه جوابم کرده پریروز به ...

من خونه دارم خداروشکر ولی خب چوبیه نقلیه پایین شهر. گفتیم بهتر از مستاجریه برامون. من ناسمر نیستم دارم همه جوره باهمسرم‌کنارمیتم ک فشار مالیس کم باشه برای آینده بچه هامون

من خونه دارم خداروشکر ولی خب چوبیه نقلیه پایین شهر. گفتیم بهتر از مستاجریه برامون. من ناسمر نیستم دا ...

منم عین خودتم فقط ساختم ولی دیگه خسته شددم 

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   
ن عزیزم نظر همه محترمه ناراحت نمیشم

افرین عزیزم خوبه تحمل نظرات همرو داری هرکس یه نظری داره واقعن

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب