2777
2789
عنوان

شرمنده بچه هام

| مشاهده متن کامل بحث + 2571 بازدید | 126 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مگه ننوشتم میگم دخترم حتی نگاه نمیکنه اصلاباهاشون بازی نکرده عوضش یدونه عروسک داغون هیلی داغون مال د ...

از اسباب بازی های اضافی بده به بقیه ک ندارن.من بودم این کارو میکردم....

استارتر بچه‌ی اقوام ما، پدر و مادر براش به اندازه توانشون کلی اسباب‌بازی خریده بودن این بچه با جارو ...

اخ گفتی پا منم بچه ها عاشق پان همیشه تو دهنشونه و ما نصف روز رو دنبال پا میگردم که کجا انداختنش 😂😂😂

خب طرز تفکر آدم ها باهم فرق میکنه گلم ‌. دلیل نداره همه مثل شما فکر کنن . یا این که بگیم شما کاملا د ...

بازم مشکل فقط تبلت وماشین شارژی نیس عزیزم منظورمونفهمیدی 

بی خیال 🙌

💔همسرم💔جای توزیرخروارهاخاک نیست بلکه کنارمن هست کنارمنی ک عاشقانه تورودوست داشتم ودوست دارم و دوست خواهم داشت😔        💔همه کسم💔توازپیشم پرکشیدی ورفتی واکنون من ماندم و آینده ای پرازدرد😔
نگفتم بگیره بکشه عزیزم حرف حق چرازورتون میادبشنوین  گفتم قبل بچه دارشدن به این مسائل بایدبیشتر ...

گلم داره باباش بیست تومن داده دندانگیر شیرخشک میخوره پوشکش همراه لباسش لباس خودمون وسایل خونه خرد‌وخوراکش. داریم عزیزم ولی اولویت بندی میشه برا ضروریات واقعا هرجا زیاده. بااینحال میلیاردرها فقط باید بچه دارشن

یه قلک براشون درست کن کم کم جمع کنن رو پولای خودت پس انداز نکن که خرجش کنی

بعد یه مدتی که زیاد شد قلک و بشکون خودتم یه پولی بزار روش یه چیز خوب براشون بگیر

آدما همیشه همون کاری رو باهات میکنن ک تو دلت نیومد باهاشون بکنی... " توی استکان هیچکس دریا نریز "🍂

گلم داره باباش بیست تومن داده دندانگیر شیرخشک میخوره پوشکش همراه لباسش لباس خودمون وسایل خونه خرد‌وخ ...

شکرخدااینجوری ک خوبه واسباب بازی چندان مهم نیس 

موفق باشی

💔همسرم💔جای توزیرخروارهاخاک نیست بلکه کنارمن هست کنارمنی ک عاشقانه تورودوست داشتم ودوست دارم و دوست خواهم داشت😔        💔همه کسم💔توازپیشم پرکشیدی ورفتی واکنون من ماندم و آینده ای پرازدرد😔
گلم داره باباش بیست تومن داده دندانگیر شیرخشک میخوره پوشکش همراه لباسش لباس خودمون وسایل خونه خرد‌وخ ...

اینجا طرز تفکر خانما اینجوریه که اگه تونستی بچه رو تو قصر بزرگ کنی و غذا با روکش طلا بهش بدی و اسباب بازی از امریکا براش وارد کنی و سالی ۳ بار مسافرت دور دنیا ببری ب دنیا بیارش وگرنه عقده ای میشه  بچه دار نشو که اونم بدبخت نکنی😆

در بدترین ما انقدر خوبی و در بهترین ما آنقدر بدی هست، که هیچکس نمی‌تواند از دیگری عیب جویی کند...

بازی کردن خیلی برای تعامل کودک با دنیای اطراف و شناخت مهارت های فیزیکی و هوشی و شناختی کودکتون مهمه،اسباب بازی ها هم خیلی به تسریع این روند کمک میکنن

اما حالا که امکان تهیه این وسایل رو ندارید میتونید خودتون دست به کار شید

براشون وسایل درست کنید

بازی های خلاقانه طراحی کنید

و این طوری مهارت های فرزندانتون رو به چالش بکشید

دخترمن تمام عروسکای گرون وجدیدی که بیان ماشینایی که حتی یه درصدبچه هانداشته باشن هواپیماهاچندمدل قطا ...

تو تمام تاپیکایی که ناراحتن همیشه یه نفر اینطوری هست که دل بسوزونه 

یه مامان شاد و پرانرژی که جز شادی و ارامش پسرم چیز دیگه ای مهم نیست ، خونه بهم ریخته مرتب میشه ، چای سرد شده رو میشه عوض کرد ، غذای یخ شده رو میشه داغش کرد، ظرفای نشسته بالاخره شسته میشن اما دیگه بچه هامون 1ساله یا 2ساله یا 3 ساله و ... نمیشن پس از لحظه به لحظه بزرگ شدنش لذت میبرم و سخت نمیگیرم پسر کوچولوی من مامان عاشقته  
عزیزم نگفتم‌ک گداییم خداروشکر کم نمیزاریم براشون ولی من درباره عروسک و اسباب بازی حرف زدم. انقد هرجا ...

عزیزم سخت نگیر پسرت مثل پسر بزرگه من شیطونه و فعلا سلیقه نداره من حتی دلم نیومد برا سیسمونیش اسباب بازی دم دستیاشو ارزون گرفتم دلم نسوزه سه تا ماشین کنترلی داشت که یکیشو منهدم کردن ۵ سال نو داشتیمش پارسال دوتایی شکوندنش الانم سعی میکنم به فکر آیندشون باشم و اسباب بازی های که بیشتر سرگرمشون میکنن بگیرم اونم کم بیشتر پارک و بیرون دوس دارن بچه ها به حرف یه سریام گوش نکن اسباب بازی های گرون بیخودی ان در ضمن نمیشه همه چیز برا بچه ها فراهم باشه لوس میشن انشالا عاقبت بخیر بشن

🌹میشه برای مشکلم دعا کنی یاصلوات بفرس ممنون،😍🥰♥️😘فرستادی لایک کن برات صلوات میفرستم
تو تمام تاپیکایی که ناراحتن همیشه یه نفر اینطوری هست که دل بسوزونه 

مگه چی گفتم میگم بااین همه اسباب بازی دخترم حتی نگاهشون نمیکنه یه عروسک داغون دخترعموم رواورده فقط بااون بازی میکنه

لطفابراشفای مادرم دعاکنید