2777
2789

سما گرام نصب کن یجور تلگزامه شمارش تو مخاطبات هست اگر بغلش یه چیز حالت مخاطب دونفره بود ینی شمارت داره اما اگر جلوش خالی بود یعنی نداره

شارژم نمیخواااام😀😊

معجزه در لحظه اتفاق میفته...آماده باش

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

موبوگرام نصب کن....برو تو مخاطبای موبوگرام اگه آدمک بغل اسمش بود یعنی سیوت داره

اون ادمک هستش

ولی بعضیاا میگن ممکنه فقط اکانتت سیو داشته باشه ولی شمارت نباشه

چون من سیو داشتمش بهش پیام دادم ولی تنظیماتم جوری بود ک شمارم واسش نمیرفت حالا دیدم دوتا ادمک هس کنار اسمش ولی فک کنم فقط اکانتم اضافه کرده به مخاطب هاش مطمئن نیستم

میخولم بدونم بجز این روش دگ ای هست ک بفهمم

اون ادمک هستش ولی بعضیاا میگن ممکنه فقط اکانتت سیو داشته باشه ولی شمارت نباشه چون من سیو داش ...

ببین هیچ برنامه ای نیس که بگه که شمارت تو گوشیش سیوه...منم اتفاقا سخت دنبالش بودم ...یه برنامه ی خارجی هس اپلیکشنه Me ولی اونم پولیه اونم به یورو پول باید بدی که بگه شمارتو داره یا دیلیت کرده که ما چون ایرانیم امکان پرداخت نداریم...ببینم باهاش مکالمه داشتی تو تلگرام قبلا؟

ببین هیچ برنامه ای نیس که بگه که شمارت تو گوشیش سیوه...منم اتفاقا سخت دنبالش بودم ...یه برنامه ی خار ...

ببین من شمارش داشتم بعد تنظیمات تلگرامم جوری ک هیچکس نمیتونه تو تلگرام شمارم ببینه حتی مخاطب هام بعد بهش پیام دادم چن روز بعد ک نگاه کردم دیدم اون ادمک اومده جلو اسمش ینی منو سیو کرده ولی نمیدونم اکانتم سیو کرده یا شمارم واسش رفته و شمارم سیو کرده

ینی چی متوجه نشدم خب من شمارش سیو دارم شمارش هست دگ تو تلگرامم

نه عزیز اون چیزی که داره می گه نشون نمی ده چون ممکنه زده باشه شمارش واسه هیچ کس نشون داده نشه بنابراین ربطی نداره

ینی چی متوجه نشدم خب من شمارش سیو دارم شمارش هست دگ تو تلگرامم

اگه توی تلگرام اگه هردو طرف شماره های همو ذخیره داشته باشن شماره همو میبینن یعنی الان اگه اون شماره تورو سیو کرده باشه،بری توی تللگرام،بزنی روی اسمش،شمارش برات نوشته شده اگه سیوت نکرده باشه شماره مشخص نیست فقط پروفایلش برات میاد

شارژو رد کن بیاد حاجی😂شوخی میکنم

اگه توی تلگرام اگه هردو طرف شماره های همو ذخیره داشته باشن شماره همو میبینن یعنی الان اگه اون شماره ...

خسته نباشی خب زرنگ من شمارش داشتم تو مخاطبینم ذخیره کردم از قبل ولی اون شمارم نداشت من بهش پیام دادم😐😐

ببین من شمارش داشتم بعد تنظیمات تلگرامم جوری ک هیچکس نمیتونه تو تلگرام شمارم ببینه حتی مخاطب هام بعد ...

ببین اگه تنظیماتت جوری بوده که شمارتو نمی دیده با اکانتت سیو کرده ولی اگه می خوای شمارتم داشته باشه و نداره تنظیمات نمایش شمارتو به اوری وان تغییر بده که شمارتو ببینه سیو کنه...به هر حال فک می کنم همینم که سیوت کرده نشونه ی خوبیه😉

خسته نباشی خب زرنگ من شمارش داشتم تو مخاطبینم ذخیره کردم از قبل ولی اون شمارم نداشت من بهش پیام دادم ...

چ ربطی داره😐اه

بابا تو برو الان توی تلگرام بزن روی اسم طرف ببین شمارش برات میاد یانه

موندی اینجا با من بحث میکنی برو نگاه کن بیا بهم بگو