دخترم 4سالشه تب کرده امروز صبح یه بار شیاف گذاشتم خوب شده باز شب هم تبش اومده شیاف گذاشتم الان تبش 38و6 خاستم پاشویه کنم لرز میکنه خیلی بدنش میپره چیکار کنم مامانای با تجربه راهنمایی کنیین تا فردا بتونم ببرم دکتر
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اگه سردشه بنظرم پاشویه نکن و گرمش کن...لباس گرم و پتوی بیشتر..البته تجربه خودمو گفتم وقتی که تب و لرز دلشتم خیلی سردم بود..البته از اورزانس هم بپرس..
امیدوارم مادرشوهر و خواهرشوهرای گلم«البته گل های قالی»هر وقت برن بدی منو به شوهرم بگن تبدیل به سنگ بشن...😐..............دوستان ،برای صاحب خونه شدنم لطفا نفری ی صلوات بفرستید.
عزیزم شیاف بزن، شیاف که اثر کنه تبش کمی بیاد پایین لرز از بین میره، وقتی لرز میگیره اصلا تن شویه نکن و روش پتو بنداز تا شیافش اثر کنه و لرزش بره، بعد از اون تن شویه کن
اگر بندگان من، که به من پشت کرده اند،می دانستند که چقدر انتظار آنها را می کشم و مشتاق بازگشت آنان هستم، [هر آن] از [شدت] شوق می مُردند و بند بند بدن آنها از هم جدا می شد.