2777
2789

اگه لطف کنید تمام داروهایی که بعد از انتقال جنین مصرف کردید و مدت زمانش و هم بگید ممنون میشم 🙏🙏🙏

خدای خوبم از اینکه قراره برای بار دوم مامان بشم سپاسگزارم 🙏🙏مطمئنم بهترینها رقم میخوره و معجزه  در راهه 😍

اونارو ک دکتر بهت میده ک

من ک منفی شد نظر خاصی ندارم

بازم انتقالم منفی شد😭😭😭                                                ادمها همه ماهند!نیمه تاریکشان را به یکدیگر نشان نمیدهند.ادمها همه ماهند😊😊

اگه خدا بخواد میخوام اقدام کنم  باید در مورد داروها اطلاعات بدست بیارم

خدای خوبم از اینکه قراره برای بار دوم مامان بشم سپاسگزارم 🙏🙏مطمئنم بهترینها رقم میخوره و معجزه  در راهه 😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اونارو ک دکتر بهت میده ک من ک منفی شد نظر خاصی ندارم

من دسترسی به دکتر ندارم و لازمه که بدونم داروهاش چیه

اگه داروهایی که برام ضرر داره باشه احتمال داره از انتقال جنین صرف نظر کنم

من دسترسی به دکتر ندارم و لازمه که بدونم داروهاش چیه

دکتر افلاطونیان ب من فولیک اسید داد و شیاف پروژسترون وامپول پروژسترون

بازم انتقالم منفی شد😭😭😭                                                ادمها همه ماهند!نیمه تاریکشان را به یکدیگر نشان نمیدهند.ادمها همه ماهند😊😊