2777
2789
عنوان

چقدر حالم بهم خورد از فضولیه پسره

79 بازدید | 4 پست

لطفا بخونید و نظر هم بدید حتما که اصن رفتارش به نظرتون عادیه ؟  ♥️♥️

دیدید بعضی از رفتارا رو بعضی وقت ها یه پسر میکنه ناخوداگاه جلوش ادم جبهه نمیگیره ولی همون رفتار رو یه دختر میکرد خیلی برات عجیب بود و بشدت بهت بر میخورد 

من مثلا یه دوست دارم تو دانشگاه که اصلااا باهاش صمیمی نیستم و این طرف پسره مثلا هر دو سه ماه یه بار یه پیام میداد تو تلگرام و یه صحبتی میکردیم 

این دیشب پیام داده بود ساعت ۱۲ اینای شب و من همیشه خیلی دیر میخوابم سه یا چهار صبح ودیر بیدار میشم مخصوصا الان که تابستونه بعد پیام اینو سین نزدم صبح جایی کار داشتم ۷ صبح جواب دادم بعد یهو دیدم شروع کرد به فضولیه بی مورد تو پیام بعدی میگم چی میگفت 

یهو برگشت گفت عهه ساعت جواب دادنت فرق کرده چرا؟ گفتم کار داشتم 

چیکاررر میخواستی بری نونوایی مگه 🤣:میگم نه با یه نفر میخواستم برم بیرون 

واا مگه میخواستید برید کوهه؟ نه کوه نمیخواستیم بریم

صبح زود برای دیدن طرف بیدار شدی باهاش کجا بریی؟ 

قرار نبود صبح زود بریم من زودتر بیدار شدم اماده شم 

تو که اصلا عادتت نداری صبح پاشیی چرا باید برای دیدن یه نفر زودتر پاشی مگه کی بوده کجا میخواستی باهاش بری؟  یهو اینجوری شدم که من بابامم انقدر سوال پیچم نمیکنه و انقدر فضولی اصن عادیه؟ به توچه دلم خواسته پیامتو اون ساعت جواب بدم و یه فلش بک زدم دیدم همیشهه همینقدر فضول و بی شخصیت بوده و من متوجه نشده بودم به صرف اینکه پسره به نظرم عادی میومد رفتارش و واقعا از خودم تعجب کردم که چحوری با چنین ادمی اصن حرف زده بودم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظرم چون پسر بوده غیر عادی تره

فک میکردم مثلا از شوخ بودنشه ولی واقعا الان اینجوریم که چقدر باید یه ادم بیشخصیت باشه که بشینی یه ادنی که حتی باهاش صمیمیم نیستی و هیچ سنمی باهاش نداری و سوال پیچ کنی که چرا زود بیدار شده