به دلیل دوری راه خانواده دختره ۲۰ ساعت فاصله داره شهرشون با ما پرجمعیت هستن ۸ بچه وضع مالی سطح پایین تری دارن اما خود دختره خونه ابجیش زندگی میکنه و درس میخونه و میخاد اینجا تشکیل خانواده بده و زندگی کنه . معیارهامون یکیه
حالا سوال من این هست مخالفت خانواده منطقی هست؟
سعی کردن ما رو دفن کنن قافل از این که ما بذر بودیم. .....اونهایی که تکی پرواز میکنن قویترین بالهارو دارن.....نمیشه حرکت قبلی برگردون اما میشه حرکت بعدیو بهتر انجام داد
سعی کردن ما رو دفن کنن قافل از این که ما بذر بودیم. .....اونهایی که تکی پرواز میکنن قویترین بالهارو دارن.....نمیشه حرکت قبلی برگردون اما میشه حرکت بعدیو بهتر انجام داد
یه صلوات مهمونم میکنی مهربون؟❤اگه برای عضویت تو نی نی سایت یه آزمون شعور سنجی ازمون میگرفتن شاید الان خیلیا تو سایت نبودن😅اگه توی یه تاپیک باهات بحث کردم و توی یه تاپیک دیگه باهات گرم گرفتم بدون نشناختمت🤐توی تاپیکای صلوات تگم کنید❤کسی که طرز فکرش با تو متفاوته دشمنت نیست🙃اسم هدفاتو آرزو نزار چون آرزو یه چیز تقریبا محاله☺از شکستات درس بگیر و پر قدرت تر بجنگ واسه هدفات🤗تو دل آدما دنبال خدا بگرد نه ظاهرشون😊کاربری دست سه نفره🙃
اگه دختر خوبیه و فک میکنی باهاش خوشبخت میشی خونواده ات رو راضی کن
مهم خوده دختری نه خونواده
میشه برا اینکه به حاجتام برسم و اونم عاشقم بشه و بیاد خواستگاریم وباهم ازدواج کنیم و خوشبخت بشیم یه صلوات بفرستید .۵ ساله عاشقشم دعام کنید بدون اون نمیتونم زندگی کنم
نه لطفا دلی راضیشون کن نه فقط به زبون . دخترعمه و پسردایی عاشق و معشوق تو خونوادمون مادر پسره مخالف بود و الان بعد ۶سال دارن جدا میشن
یه مامان شاد و پرانرژی که جز شادی و ارامش پسرم چیز دیگه ای مهم نیست ، خونه بهم ریخته مرتب میشه ، چای سرد شده رو میشه عوض کرد ، غذای یخ شده رو میشه داغش کرد، ظرفای نشسته بالاخره شسته میشن اما دیگه بچه هامون 1ساله یا 2ساله یا 3 ساله و ... نمیشن پس از لحظه به لحظه بزرگ شدنش لذت میبرم و سخت نمیگیرم پسر کوچولوی من مامان عاشقته