به دلیل دوری راه خانواده دختره ۲۰ ساعت فاصله داره شهرشون با ما پرجمعیت هستن ۸ بچه وضع مالی سطح پایین تری دارن اما خود دختره خونه ابجیش زندگی میکنه و درس میخونه و میخاد اینجا تشکیل خانواده بده و زندگی کنه . معیارهامون یکیه
حالا سوال من این هست مخالفت خانواده منطقی هست؟
سعی کردن ما رو دفن کنن قافل از این که ما بذر بودیم. .....اونهایی که تکی پرواز میکنن قویترین بالهارو دارن.....نمیشه حرکت قبلی برگردون اما میشه حرکت بعدیو بهتر انجام داد
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
حالا سوال من اینه خانوادتون میخوان یه عمر با اون دختر زیر یه سقف زندگی کنن؟!! نه شما... پس خود شما ...
خب خانواده باید پا پیش بزارن برای ازدواج از نظر مالی مستقل هستم اما تنها که نمیشه رفت خاستگاری قبول نمیکنن میگن ما نمیتونیم بیایم این همه راه
سعی کردن ما رو دفن کنن قافل از این که ما بذر بودیم. .....اونهایی که تکی پرواز میکنن قویترین بالهارو دارن.....نمیشه حرکت قبلی برگردون اما میشه حرکت بعدیو بهتر انجام داد
خداروشکر شانس اوردی فامیله نزدیک ما مجازی آشما شدیم خونوادشم مخالفن خواستگارم دارم میخ ...
ببین اصلا خانواده مهم نیست عمه منم راضی نبود خانواده منم راضی نبود اما شوهرم گفته من میخامش زنگ زد ب مامانم گفت دخترتون رو چشمام نگهداری مکنم توروخدا نه نگو