2777
2789
عنوان

میخوام با دختری ازدواج کنم که خانوادم مخالفند

| مشاهده متن کامل بحث + 749 بازدید | 64 پست
واا بچه بزرگ کنی اخرشم بگی به تو ربطی نداره

آره خودش عاقل و بالغه فقط مشورت 

گفته بودی که چرا محو تماشای منی🌿آن چنان مات که حتی مژه بر هم نزنی🌿 مژه بر هم نزنم تا که ز دستم نرود🌿ناز چشم تو به قدر مژه بر هم زدنی 'فریدون مشیری'

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مجازی آشنا شدین؟ خوشبختی آبجی؟

نه گلم پسر عمم بود ولی راهمون دوساعت اینا هست ولی باخانوادم عمه اصلا رفت آمد نداشتیم آره شکر خدا خوبه همه چی

خواستن شجاعت میخواد داشتن لیاقت👌❤
ببخشید شما مشاور ایشونین😐😐😐

ن ولی ی درصد فقط ی در صد نظر شما تاثیر بزاره!شاید قسمت هم باشن

گفته بودی که چرا محو تماشای منی🌿آن چنان مات که حتی مژه بر هم نزنی🌿 مژه بر هم نزنم تا که ز دستم نرود🌿ناز چشم تو به قدر مژه بر هم زدنی 'فریدون مشیری'
نه لطفا دلی راضیشون کن نه فقط به زبون . دخترعمه و پسردایی عاشق و معشوق تو خونوادمون مادر پسره مخالف ...

الان مادر پسره خوشحاله 

واقعا بعضی خانواده ها دیوانه ن 

طرف رو بدبخت میکنن که ثابت کنن ما درست میگیم

حالا سوال من اینه خانوادتون میخوان یه عمر با اون دختر زیر یه سقف زندگی کنن؟!! نه شما... پس خود شما ...

خب خانواده باید پا پیش بزارن برای ازدواج از نظر مالی مستقل هستم اما تنها که نمیشه رفت خاستگاری قبول نمیکنن میگن ما نمیتونیم بیایم این همه راه 

سعی کردن ما رو دفن کنن قافل از این که ما بذر بودیم. .....اونهایی که تکی پرواز میکنن قویترین بالهارو دارن.....نمیشه حرکت قبلی برگردون اما میشه حرکت بعدیو بهتر انجام داد
خوب وقتی مشورت میکنی اونام مخالف باشن چی خانواده که بدخواه ادم نیست

نمیدونم شاید شما جزو کسانی باشید ک دوس داشته باشی دیگران بجات انتخاب کنن

نه گلم پسر عمم بود ولی راهمون دوساعت اینا هست ولی باخانوادم عمه اصلا رفت آمد نداشتیم آره شکر خدا خوب ...

خداروشکر شانس اوردی  فامیله نزدیک

ما مجازی آشما شدیم خونوادشم مخالفن خواستگارم دارم 

میخواد تنها بیاد خواستگاری خونوادم راضی نمیشن میگن باید یکی باشه فردا چیزی شد بریم خونش

من رفتم خروج کاربری زدم  خداحافظ برای همیشه .... حلالم کنین..   
خونواده ادم بدخواهت نیستن....حتما دلیلی برا مخالفت دارند رک بگم من هر کی اطرافم دیدم با مخالفت خونو ...

منم خیلی ها رو دیدم خلاف حرف خانواده ازدواج کردن و‌خوشبختن 

کم ندیدیم خانواده بی منطق که فقط فکر میکنن خودشون خوبن بقیه بدن 

خب خانواده باید پا پیش بزارن برای ازدواج از نظر مالی مستقل هستم اما تنها که نمیشه رفت خاستگاری قبول ...

واقعا ک بعضی والدین چها میکنن با سرنوشت فرزندانشون

خب خانواده باید پا پیش بزارن برای ازدواج از نظر مالی مستقل هستم اما تنها که نمیشه رفت خاستگاری قبول ...

به جان خودم جات بودم بلیط هواپیما میگرفتم براشون 

خداروشکر که مخالفتشون فقط همینه

من رفتم خروج کاربری زدم  خداحافظ برای همیشه .... حلالم کنین..   
نمیدونم شاید شما جزو کسانی باشید ک دوس داشته باشی دیگران بجات انتخاب کنن

ما جز اون خانواده های هستیم که همیشه بهم احترام میذاریم و نظر همدیگه برامون مهمه خداروشکز تاحالا مشکلی هم نداشتیم

..
خداروشکر شانس اوردی  فامیله نزدیک ما مجازی آشما شدیم خونوادشم مخالفن خواستگارم دارم  میخ ...

ببین اصلا خانواده مهم نیست عمه منم راضی نبود خانواده منم راضی نبود اما شوهرم گفته من میخامش زنگ زد ب مامانم گفت دخترتون رو چشمام نگهداری مکنم توروخدا نه نگو

خواستن شجاعت میخواد داشتن لیاقت👌❤