2777
2789
عنوان

هرکسی راجب چشم اطلاعات داره

79 بازدید | 16 پست

یه کادر مشکی میاد بالای میدان بیناییم 

چند ماهی هست اینجوریم 

ولی اخیرن زیاد شده بازم راجبش تاپیک زدم 

چند وقت پیش رفتم متخصص چشم شبکیه چشمم رو معاینه کرد گفت مشکل نداری چشام ضعیف هست ولی گفت برو پیش مغز و اعصاب 

دکتر مغز و اعصاب گفت ام ار ای نوشت انجام دادم گفت یکم میگرن داری برو ی شهر کرمانشاه برای چشمت

ی ماه بد رفتم دارای برد تخصص چشم کرمانشاه معاینه کرد اونم شبکیم برسی کرد و گفت مشکلی نداری خیالت راحت باشه

ولی امشب انقد اومد جلو دیدم ک میترسم کل دیدم رو بگیره و هیچی نبینم😭

بنظرتون میشه از استرس و اضطراب چیزی ک ب اعصاب ربط دارع باشه؟ 

دوباره برم مغز اعصاب؟ 

گرنگهدارمن آنست که من می دانم شیشه را دربغل سنگ نگه می دارد.. 🌱

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مگس پران چشم چیست

مگس پران چشم (Floaters ) در حقیقت سایه کدورت های موجود در مایع زجاجیه است که روی شبکیه می افتد و به صورت یک سایه تیره دیده می شود. این کدورت ها ممکن است ناشی از چسبندگی و ضخیم شدن رشته های زجاجیه، جمع شدن سلول های التهابی در زجاجیه و یا خونریزی در داخل چشم باشد.

&این امضام@اینم اثر انگشتم حق باباتو اگه خوردم برو پس بگیر😒.  از من توقع املا درست واژگان رو نداشته باشین تجربیم نه انسانی.درخواست دوستی از کسی صادر نشه 

چه موقع هایی میاد موقع عصبانیت و اینا یا عادی؟

عادی میاد بعد انقد بخاطرش ناراحت میشم و بهش فکر میکنم ک بازم میاد 

ولی وقتی بی توجه میشیم دیکه نمیاد

مگس پران چشم چیستمگس پران چشم (Floaters ) در حقیقت سایه کدورت های موجود در مایع زجاجیه است که روی شب ...

نه عریزم مگس پران دارم 

مگس پران مثل مو و تارعنکبوت و ایناس

کادر مشکی من توش پره ی کادر کاملا مشکیه

نه عریزم مگس پران دارم مگس پران مثل مو و تارعنکبوت و ایناسکادر مشکی من توش پره ی کادر کاملا مشکیه

عه

&این امضام@اینم اثر انگشتم حق باباتو اگه خوردم برو پس بگیر😒.  از من توقع املا درست واژگان رو نداشته باشین تجربیم نه انسانی.درخواست دوستی از کسی صادر نشه 

مطمعنی  از چشمه؟ شاید از کمبود ویتامین نمیدونم چیز دیگه ای باشه 

نمیدونم از چیه😭

یه جا دیگه برو دکتر ببین همینو میگن یا نه برام عجیب  بود تابحال  نشنیده  بودم