2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من اول کیسه ابم پاره شد بعد دردهام شروع شد دردش میگیره بعد ول میکنه دوباره میگیره ول میکنه 

کسانی که به من میگویند تو به جهنم میروی و ما به بهشت خوشحالم میکنند که به یکجا نمیرویم...

اولش شبیه درد پریودیه بعد کم کم دردات منظم میشه یعنی سر یه دقیقه ای درد میگره باز آروم میشه 

من یک مادر بیمارهستم مادری ک با وجود بیماری تنها آرزوش دیدن عروسی  دختر کوچولوهاش برام دعا کنید بیماریم ‌پیشرفت نکنه تا دخترانم در اوج کودکی شاهد رنج کشیدن مامانشون نشن تا لبخند کودکانشون رو لباشون خشک نشه  

درد زایمان رو که نمیشه متوجه نشد

هرچند الان چند نفر میان میگن ما داشتیم آرایش میکردیم یهو بچه افتاد بیرون.

اما دردهای زایمان یه ریتم منظمی داره که مشخصه دیگه وقتشه

آدمی که شمارو نصیحت میکنه در واقع داره با خودش تو گذشته صحبت میکنه🎭

متوجه میشی

بعدشم مثل فیلم ها نیس که تا یه درد میگیره میپرن بیمارستان

من از ساعت یک شب حدودا دردام شروع شد. ساعت ۴ فردا بعدازظهرش رفتم بیمارستان.

اولین دردمم پاشوم نصف شبی برم توالت یهو تو راهرو کمرم گرفت و خشک شد و بعد کم کم دردام بیشتر شد

نه نترس عزیزم بلایی سر بچت نمیاد چون قبل از جسمت قلبت بهت خبر میده و میفهمی بچه میاد بزودی...هر چقدرم دیر متوجه بشی باز بری بیمارستان ی دو سه ساعتی اولش بستریت می کنن تو چن دقیقه ک بچت نمیاد ک تو نفهمی

یا کیسه آب پاره میشه ک خودت متوجه میشی این هیچی

یا اینکه دردهای ب شدت شدید میگیری ک خودت تشخیص میدی که این درد عادی نیست و نی نی داره میاد

با خدا باش و پادشاهی کن بی خدا باش و هر چه خواهی کن  
اولش شبیه درد پریودیه بعد کم کم دردات منظم میشه یعنی سر یه دقیقه ای درد میگره باز آروم میشه 

اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🤲🤲💚برای امضات صلوات فرستادم انشاالله شفای عاجل نصیبت بشه 

دوستان مهربونم لطفا یه صلوات هدیه کنیم به آقا امام زمان عزیزمون 🙏🙏🙏🙏🙏💖💚