2777
2789

یکی از فامیلامون وضع مالی توپ از اونها که انقده پول داره نمیدونه چه طور خرج کنه دائما در حال پز دادن دیشب یه جایی بودیم یه بنده خدا دیگه هم بود که اصلا وضع مالی خوبی ندارند حالا این خانووم شروع کرده آنقدر گوشت ومرغ خریدم آنقدر فلان چیز دارم آنقدر چی گرفتم 

خیلی ناراحت شدم دلم برا اون یکی سوخت خیلی عزت نفس داره طفلی فقط سکوت میکنه خودم در اون حد ندارم که کمک کسی کنم ...

به نظرتون چه طور بهش بفهمونم که دست از این کارهاش برداره

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تازه به دوران رسیده ی عقده ایه اون خانوم

هیچی من باشم ارتباطم رو با ادمهای سمی به صفر میرسونم

توام قاتلی میدونی چرا؟                      چون روی قتل انسانهایی که برای حق طبیعیشون فریاد زدن ، سرپوش گذاشتی .     قطعا به اون دنیا اعتقاد داری دیگه....   

من باشم کلیپ و اینا براش میفرستم یا از این مدل عکس و کلیپ رو استوری میکنم هِی 

بعدم اگه در مقابل تو پز داد اهمیـــــــتـ ندههههه

شرف المکانِ بالمکین 🧡💎من آینه تو هم رفیقـ دوستان گرامی هرگونه تاپیک درمورد سحر جادو رمال دعانویس فال و .....و خشونت های خانگی و به تمسخر گرفتن کاربران رو ببینم ،خیلی شیـک صاحب تاپیک رو مورد عنایت قرار میدم. با تشکر💔