الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
میدونی اخه اصلا با با مد و اینا کار ندارم رنگ زرد و خیلللی دلی دوس دارم
متوجه شدم عزیزم ولی مبلت همش طوسی باشه فرشم طوسی دلگیره ینی به مرور دلتو میزنه فرشت خطای ابی داره اگه رنگ ابی و میپسندی برای مبل ی ابی خوشرنگ خیلی رنگ ملیحه.. تو ذهنم ولی عکسی ندارم متاسفانه اونجوری بگیر کوسنم ک چندتا رنگ و میتونی ست کنی هر ی مدتم دلتو زد کوسنارو عوض میکنی...ابی صرفا مثال بود
چون فرشت طوسیه هررنگی بگیری میاد بهش ببین ی رنگ ابی خیلی ملیح و ملوس برای پارچه مبلی هست بری برای انتخاب رنگ پارچه فکر کنم متوجه بشی چ رنگی میگم...یا به هررنگی ک علاقه داری مثلا رنگای ملیح باشن ک ب مرور دلتو نزنه هررنگیم ک خیلی دوست داری کوسن میگیری کوسن ک همه رنگش هست واسه تنوع
میدونم چه ابی رو میگی عزیزم ولی خب ابی نمیپسندم اصلا ببین این زرد و طوسی ای که میگم خالی طوسی ...
پیج بلاگرارو دیدی یه مدت همه طوسی زدن بعد دوباره عوض کردن رنگای شاد یا چوب و کرم استفاده کردن؟اگه فکر میکنی توانشو داری ک دلتو زد پارچشو عوض کنی بگیر یا میتونی از طوسی خیلی روشن استفاده کنی..چرا مبلاتو همین دو رنگ نمیگیری؟دورنگ دوست نداری؟
پیج بلاگرارو دیدی یه مدت همه طوسی زدن بعد دوباره عوض کردن رنگای شاد یا چوب و کرم استفاده کردن؟اگه فک ...
اول خواستم دو رنگ بگیرم تکیا زرد و کاناپه هاش طوسی بعد فکر کردم گفتم اگردلمو بزنه باید کلی خرج کنم مبل عوض کنم پس چیزای جزئی و رنگ دیگه بگیریم که با عوض کردنشون کل خونه تغییر کنه
🥰ممنون میشم واسه اینکه زودتر بریم سر خونه زندگیمون دعا کنید برامون 🙏هیچوقت به خدا نگو مشکل بزرگی دارم... به مشکلات بگو خدای بزرگی دارم... :)