2777
2789
عنوان

این مبل به فرشم میاد +عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 952 بازدید | 92 پست
کفم برید فرشتو دیدم

مرسی فداتشم 

🥰 ممنون میشم واسه اینکه زودتر بریم سر خونه زندگیمون دعا کنید برامون 🙏هیچوقت به خدا نگو مشکل بزرگی دارم... به مشکلات بگو خدای بزرگی دارم... :)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کلا باعث پرختشگری میشه ولی در کل خیلی نازه 😁

منو همسرم غیر زرد و طوسی رنگ دیگه ای رو نمیپسندیم فکر کنم از پروفایلم معلوم باشه 😂 ولی خب  این سبز و طوسی ام دوس داریم یکمم

🥰 ممنون میشم واسه اینکه زودتر بریم سر خونه زندگیمون دعا کنید برامون 🙏هیچوقت به خدا نگو مشکل بزرگی دارم... به مشکلات بگو خدای بزرگی دارم... :)
میشه مدل و طرح و اسم فرش تو بگی  و برای مبلات من کرم پیشنهاد میدم  همه چی توسی خیلی خونه ...

اخه رنگ کرمو اصلا دوس ندارم 

با ترکیب زرد بی روح نمیشه 

باید برم خونه خودم نگاه کنم عزیزم وسیله هام اونجاس ولی اگر بخوای پیجشو دارم 

ماشاءالله خوش سلیقه ای ها😍

فداتشم عزیزم 

بد‌نیست تو متراژ ۴ مترش مثلا اره یه کم تکون میخوره ولی خوب اونقدری ترددت باز زیادتراز تو پذیرایی یو ...

اره دیگه چاره ای ندارم نهایتش همه چیو میزارم تو کابینت که خلوت باشه اشپزخوته بعدا عوضش میکنم 

اخه رنگ کرمو اصلا دوس ندارم  با ترکیب زرد بی روح نمیشه  باید برم خونه خودم نگاه کنم عزیز ...

این پیج و نگاه کن هم مبل کرم داره 

هم مبل طوسی  و زرد 

https://www.instagram.com/p/CPnmowaA9bw/?utm_medium=copy_link

دنیا اونقدرها جدی نیست   
این پیج و نگاه کن هم مبل کرم داره  هم مبل طوسی  و زرد  https://www.instagram.com/p ...

خواهر اینا چوباش وارداتیه کلی پول مبله  ما با وام صد تومنی که بهمون میدن نهایت بتونیم مبل 15 تومنی بخریم 😂

خواهر اینا چوباش وارداتیه کلی پول مبله  ما با وام صد تومنی که بهمون میدن نهایت بتونیم مبل 15 تو ...

حداقل طرحش و مدل و می تونی نگاه کنب😂😂

اره من خودم یه مبل ازش خریده بودم الان بالای سی تومنه😂😂

دنیا اونقدرها جدی نیست   
https://s4.uupload.ir/files/۲۰۲۱۰۹۰۶_۱۶۵۳۳۴_uc2.jpg اینم مبلیه که خوشم اومده منتهی میخوام طوسی بگی ...

مبارکت باشه عزیزم...ولی سعی کن یدست طوسی نگیری چون هم خونه روح نداره...هم این تم موقتیه مث صورتی ک یه مدت مد بود الان زیاد رو بورس نیست..سعی کن با رنگا بازی کنی

حداقل طرحش و مدل و می تونی نگاه کنب😂😂 اره من خودم یه مبل ازش خریده بودم الان بالای سی تومنه😂😂

همون دیگه فقط میتونم نگاه متاسفانه 😂😂😂

مبارک باشه عزیز دلم با دلخووش

مبارکت باشه عزیزم...ولی سعی کن یدست طوسی نگیری چون هم خونه روح نداره...هم این تم موقتیه مث صورتی ک ی ...

میدونی اخه اصلا با با مد و اینا کار ندارم رنگ زرد و خیلللی دلی دوس دارم 

منو همسرم غیر زرد و طوسی رنگ دیگه ای رو نمیپسندیم فکر کنم از پروفایلم معلوم باشه 😂 ولی خب  این ...

سبز جالب نی 🤭😂ولی چه پسند خوشگلی دارین🤩

Sandman, I'm so alone🍭Don't have nobody to call my own🫂Please turn on your magic beam🪄Mr. Sandman bring me a dream❣️✨Make her the cutest that I've ever seen🙈                                                   song:Mr. Sandman🌈🌙🌧️