2777
2789

نی نی شون چیزیش نشد و صحیح و سالم بدنیا آوردن 

😍جگرگوشه ام👼 چشمانم خیره به راهت مانده 👀بیا بیا که یقین دارم با تو عاشق تر می شوم با عطر تنت مست تر می شوم اصلا با تو دوباره متولد می شوم من به واسطه وجود با برکتت مادر می شوم🤰🤱،منم بالاخره مادر شدم میشه برای سلامتی تو دلیم یه صلوات مهمونم کنی 💖😘 خدایا شکرت هزاران بار شکرت 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره سالم بدنیا اومد. ولی از هر صدایی میترسید . الآنم پنج سالشه بازم می‌ترسه ولی خیلی بهتر شده

بدخواه کسان هیچ به مقصد نرسد،،،،،یک بد نکند تا به خودش، صد نرسد / من نیک تو خواهم و تو خواهی بد من،،،،،تو نیک نبینی و به من بد نرسد/ خیام
اصصصصصلا نگران نباش هیچی نمیشه. من تجربه خیلی داشتم

حالا که تجربت زیاده شاید بتونی کمکم کنی 

هقته 35 هستم از چن هفته پیش درد زیر دلم اذیت میکنه دقیقا بالای مثانه کمر درد پریودی و دلپیچه هم گهگاهی دارم دلیلشو نمیدونی

برای سلامتی دخترم یه صلوات میفرستی😘                                                                                                  هُوَ رَبُّ المُستَحيل و أنت تبكى عَلَى المُمكن                        ‌       او خداوند ناممكن هاست در حالى كه تو بر ممكن گريه ميكنى؟!                                                           الــهــم عــجــل لـــولـــیــک الـــفـــــرج                                 مادربزرگ میگفت:"محبت مثل سکه است"اگه تو قُلک دلِ کسی بندازیش دیگه نمیتونی درش بیاری!مگه اینکه دلش رو بشکونی...
من کل حاملگیم فقط میترسیدم خداروشکر سالم بدنیا اومد

خداروشکر ،من خیلی حساس شدم به صداها اصن یه وضعی 

از همه چی میترسم وقتی هم میترسم استرس میگیرم 

اولش هم که فهمیدم باردارن سه چهار روز انگار رو هوا بودم 

میگم نکنه خدای نکرده مشکلی پیش بیاد

😍جگرگوشه ام👼 چشمانم خیره به راهت مانده 👀بیا بیا که یقین دارم با تو عاشق تر می شوم با عطر تنت مست تر می شوم اصلا با تو دوباره متولد می شوم من به واسطه وجود با برکتت مادر می شوم🤰🤱،منم بالاخره مادر شدم میشه برای سلامتی تو دلیم یه صلوات مهمونم کنی 💖😘 خدایا شکرت هزاران بار شکرت 
اصصصصصلا نگران نباش هیچی نمیشه. من تجربه خیلی داشتم

باز خداروشکر مثلا الان بیرون یکی داد زد با صدای محکم ترسیدم 

پلاستیک ها دیروز افتاد تو سینک ظرفشویی پریدم هوا 

خداروشکر ،من خیلی حساس شدم به صداها اصن یه وضعی  از همه چی میترسم وقتی هم میترسم استرس میگیرم& ...

نه عزیزم مشکلی پیش نمیاد ولی سعی کن استرس و از خودت دور کنی و تنها نباشی انشالله سالم وسلامت بیاد بغلت

اگه حرف وزن نداره! پس چه جوری کمر آدم را میشکونه؟ ಥ‿ಥ 
آره سالم بدنیا اومد. ولی از هر صدایی میترسید . الآنم پنج سالشه بازم می‌ترسه ولی خیلی بهتر شده

من میگم خدای نکرده بیفته 

مامانم میگه مگه مسخرس  که بیفته مگه به نخ بنده 😕

حالا که تجربت زیاده شاید بتونی کمکم کنی  هقته 35 هستم از چن هفته پیش درد زیر دلم اذیت میکنه دق ...

بهتره با دکترت مشورت کنی. ولی به نظر من تا یه حدودی طبیعیه. اگه خیلی زیاد نیست 

نه عزیزم مشکلی پیش نمیاد ولی سعی کن استرس و از خودت دور کنی و تنها نباشی انشالله سالم وسلامت بیاد بغ ...

آره سعی میکنم که دور کنم از خودم انشالله که مشکلی پیش نیاد 

وقتی به مادرشوهرم اینا گفتم استرس گرفته بودم نمیدونم 

سر چی اصلا یهویی انگار دلم هُری میریزه پایین

من میگم خدای نکرده بیفته  مامانم میگه مگه مسخرس  که بیفته مگه به نخ بنده 😕

نه بابا نمیفته😄

ولی به خودت آرامش بده، سعی کن خودتو کنترل کنی.

منم همون دوران با صدای ماشین توی کوچه یهو میپریدم، یا ساختمون سازی داشتن همسایه‌ها و من اذیت میشدم. دخترمم به هممممه صداها حساس بود همش میترسید می‌چسبید به من می‌گفت صدای چیه. از صدای آب توی لوله حتی! الان می‌فهمه بهتر شده

بدخواه کسان هیچ به مقصد نرسد،،،،،یک بد نکند تا به خودش، صد نرسد / من نیک تو خواهم و تو خواهی بد من،،،،،تو نیک نبینی و به من بد نرسد/ خیام
باز خداروشکر مثلا الان بیرون یکی داد زد با صدای محکم ترسیدم  پلاستیک ها دیروز افتاد تو سینک ظر ...

چون خودم تجربه شو داشتم و خیلی پیش اومد وحشتناک ترسیدم و مثل الان شما نگران بودم بهتون میگم هیچی نمیشه. . اگه بگم چه چیزایی بود که میگین در مقابل ترس شما هیچی نیست

نه بابا نمیفته😄 ولی به خودت آرامش بده، سعی کن خودتو کنترل کنی. منم همون دوران با صدای ماشین توی ک ...

مرسی عزیزم خیلی حالم بهتر شد 

واقعا این حساسیت ها بخاطر چیه 

میشه بخاطر این باشه که حس جدید برامون ایجاد شده باشه؟

مرسی عزیزم خیلی حالم بهتر شد  واقعا این حساسیت ها بخاطر چیه  میشه بخاطر این باشه که حس ج ...

ممکنه . برای خودمم تازگی داشت . بعدشم دوباره عادی شدم.