2777
2789
عنوان

دعانویسی که بتونه طلسم دربیاره😭

| مشاهده متن کامل بحث + 3151 بازدید | 89 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من همت نمیکنم بقره رو شروع کنم

اگه شروع کنی حداقل چهل روز باید بخونی چون اگه دعا یا چشم زخمی طلسمی چیزی تو زندگیت باشه قوی میشه.

اراده کن من نصف شب اراده کردم همون لحظه دان کردم و گوش دادم

در خودش پیروزے را دیده بود                                                                         براے همین اصرار بہ بازے داشت.             قانون گردباد بود روزگار/// جز خار و خس زمانہ بہ بالا نمےبرد
با همون چله بقره باطل میشه قدرت دعا نویس که بالاتر از قدرت خدا نیست

هیچ قدرتی بالاتر از خدا نیست ولی خیلی وقتا با چله درست نمیشه باید ادامه بدی بازم

در خودش پیروزے را دیده بود                                                                         براے همین اصرار بہ بازے داشت.             قانون گردباد بود روزگار/// جز خار و خس زمانہ بہ بالا نمےبرد
مقدور نیست برام بخونم و کلا ازعربی بدم میومد اینقدم میگن اگه ی کسره فتحه اشتباه بگی گناه داره و ی مع ...

خب اونی که میگن گناه داره وقتیه که از عمد آدم اشتباه بخونه نه وقتی حواست نبوده ولی خب شنیدنشم بی تاثیر نیست خوندن معنیشم که با خوندن عربیش فرقی نداره

منم مشکلم خیلی بده خیلیا یعنی جوری که خیلیا گفتن اصلا نمیشه کاریش کرد و البته دعا نویسم سراغ ندارم این اینترنتیام که فایده ندارن دیگه تنها راهم قرآنه

کاش زمان به عقب برمیگشت و تو بودی
اگه شروع کنی حداقل چهل روز باید بخونی چون اگه دعا یا چشم زخمی طلسمی چیزی تو زندگیت باشه قوی میشه. ا ...

تو گوشم دارم همت نمیشه دلم میخواد بخونم گوش دادنم آخه سختی خودشو داره باز آدم بخونه دو سه ساعت درسته طول میکشه ولی دیگه تمرکزش همونجاس گوش دادن آدم حواسش پرت میشه

خب اونی که میگن گناه داره وقتیه که از عمد آدم اشتباه بخونه نه وقتی حواست نبوده ولی خب شنیدنشم بی تاث ...

من خودم نرفتم ولی هرکی ک میشناخت و میتونست میگفتم واسه منم بره ولی بی فایده بود چون خیلیاشون موکل شیطانی دارن و بدبختت میکنن

شروع کن هم بقره هم ایه الکرسی روزای اول سخت من الان بیدار میشم رو تختمم اولین کارم گوش دادن بقره است 

تو گوشم دارم همت نمیشه دلم میخواد بخونم گوش دادنم آخه سختی خودشو داره باز آدم بخونه دو سه ساعت درسته ...

اصل اینه ک پخش شه من خیلی وقتا هدفون میزدم و کارای دیگمم انجام میدادم خیلی وقتام از شدت ناراحتی حین گوش دادن خواب میرفتم ب نظرم اصل اینه ک اون صوت پخش شه

اینجا اکثرا تبلیغه عزیزم کلا کمتر کسی واقعا چنین چیرایی رو بلده فقط الکی چندیم میلیونداز جیبت میکنن ...

هردوشو انجام دادم گلم چله زیارت عاشورا.چله یس .چله مزمل.اما باید باطل بشه یا دراورده بشه😭

من خودم نرفتم ولی هرکی ک میشناخت و میتونست میگفتم واسه منم بره ولی بی فایده بود چون خیلیاشون موکل شی ...

آره منم اینا رو قبول ندارم کاری ازشون نمیاد تازه آدمو بدبخت میکنن

باشه عزیزم کرونای لعنتیم بهتر بشه یکم حوصلم بیاد سر جاش شروع میکنم ممنونم

بعد اینکه میگی با چله ممکنه رفع نشه از کجا بفهمیم رفع نشده؟

پیش دعانویس نرو اگر خواستی زاغ بگیر بسوزون و بعدش اسفنددود کن . خدالعنت کنه ادمایی که این ظلم درحقت ...

از عطاری بگیرم گلم؟ سوره بقره و جن و یس و زیارت عاشورا و همه انجام دادم .میگن فقط باید دربیاری😭

من یکیو میشناسم هزینه خیلی کمی هم میگیره ...کدوم شهری ؟

تهرانم گلم هر جا باشه میرم.میشه شماره یا ادرسش بهم بدی .مشکلم حل بشه یه عمر دعات میکنم شیرینیشم بهت میدم