2777
2789
عنوان

دعانویسی که بتونه طلسم دربیاره😭

| مشاهده متن کامل بحث + 3151 بازدید | 89 پست
نه از این خندم گرفت که دعا نویسا معمولا کارای دیگه میکنن حالا میخوای بیای بزنی؟

دعا نویس نبود ی نفر ک مشکلش حل شده گفت دعانویسا اکثرا فقط پول میخوان

در خودش پیروزے را دیده بود                                                                         براے همین اصرار بہ بازے داشت.             قانون گردباد بود روزگار/// جز خار و خس زمانہ بہ بالا نمےبرد

پیش دعانویس نرو اگر خواستی زاغ بگیر بسوزون و بعدش اسفنددود کن .

خدالعنت کنه ادمایی که این ظلم درحقت کردن

سوره بقره و ناس و فلق زیادبخون

بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» 💟💟حاجات خود را ذکر کنی💛💛دعایی که امام حسین(ع) در روز عاشورا به فرزند خود آموخت تا در مشکلات عظیم بخواند💛💛 وقتی خوندی برای سلامتی و فرج امام زمان (عج) ی گل صلوات بفرست☺🌱🌱

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من یکیو میشناسم هزینه خیلی کمی هم میگیره ...کدوم شهری ؟

✓زن✓در زبان کردی ب بهترین نحو ممکن معنی شده است...ن خانم است،ن زنیکه،ن ضعیفه....اورا آفرت می‌نامند ب معنای آفریننده🔥😍گروه آبی:وزن شروع ۷۸🥺وزن هدف ۶۸😎⁦❤️ب امید روزی ک لباسام دوباره تنم بشه😃🌼
بابا اینا واقعیت نداره که همش تلقینه حالا تو از کجا میدونی که این کارارو کردن؟

خداروشکر که همچین ادمای کثیفی به پستت نخوردن که باور کنی

خدا تا یماه دیگه بهم یه دوقلوی سالم و صالح میده بگو الهی آمین....😍😍⁦❤️⁩🤲

این دعا طلسم اینا خودش یه علمه که قدیما خیلی ازش استفاده میشده چون بالاخره یسریا بودن که کارشون درست بوده ب اصطلاح کار بلد بودن اگ از مادربزرگ یا قدیمیا شنیده باشید 

ولی تو این دوره زمونه فک میکنم اکثرشون به فکر منافع و جیب خودشونن من اصلن اعتقاد ندارم

فرکانساتونو بزارید رو حال خوب و شادی                   غصه بخوری میگذرد بخندی هم میگذره  پس بخند و شکر کن  بزار تو فرکانس شادی قرار بگیری  اگه میبینی زندگیت رو دوست نداری فرکانست رو عوض کن  
عزیزم هر روز سوره بقره پخش کن تو خونه هیچ دعا نویسی از کلام خدا بالاتر نیست حتما رفع میشه

یسری طلسما هست که باااید باطل شه 

خدا تا یماه دیگه بهم یه دوقلوی سالم و صالح میده بگو الهی آمین....😍😍⁦❤️⁩🤲
من که باور ندارم حرفای دعا نویسارو.هرکسی عقیده ای داره🤗

من کاری به حرفای دعانویسا ندارم گفتم امروزه کسی علمشو نداره ولی این یه علمه و واقعیت داره منم اوایل میگفتم نیست خیلی راجعع بهش تحقیق کردم و فهمیدم واقعا یه علمه حتی یکی از کسایی که استاد ماهری بوده تو چنین علمی امام علی بوده میرداماد و شیخ بهایی هم خیلی تبحر داشتن کتاب اصل این علم نوشته میرداماده چیزی نیست که آدم بتونه ردش کنه مثل اینه که بگی من علم ریاضی رو قبول ندارم خرافاته نیست چنین چیزی اگر امروزه کسی علم ریاضی رو بلد نباشه دلیل به رد کردن کامل اون علم نیست

کاش زمان به عقب برمیگشت و تو بودی
من که باور ندارم حرفای دعا نویسارو.هرکسی عقیده ای داره🤗

باورکن هست منم اعتقاد نداشتم ولی بسرم اومد زب‌ونم قفل شد بعدها فهمیدم برام دعا گرفته که خدا خودش جوابش میده حتمااا

بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» 💟💟حاجات خود را ذکر کنی💛💛دعایی که امام حسین(ع) در روز عاشورا به فرزند خود آموخت تا در مشکلات عظیم بخواند💛💛 وقتی خوندی برای سلامتی و فرج امام زمان (عج) ی گل صلوات بفرست☺🌱🌱

دعا نویس نبود ی نفر ک مشکلش حل شده گفت دعانویسا اکثرا فقط پول میخوان

آهان خب آره درست گفته منم حرفم همینه اونا فقط جیب آدمو میکنن چیزیم بلد نیستن

من آیه الکرسی رو هم شنیدم ولی چله بقره و چله جن رو خیلی زیاد شنیدم که واقعا موثره

شما نتیجه گرفتی از آیه الکرسی؟

آهان خب آره درست گفته منم حرفم همینه اونا فقط جیب آدمو میکنن چیزیم بلد نیستن من آیه الکرسی رو هم شن ...

چله بقره رو خیلی وقته دارم گوش میدم خیلی خوبه کلی زندگیم عوض شد 

در خودش پیروزے را دیده بود                                                                         براے همین اصرار بہ بازے داشت.             قانون گردباد بود روزگار/// جز خار و خس زمانہ بہ بالا نمےبرد
باورکن هست منم اعتقاد نداشتم ولی بسرم اومد زب‌ونم قفل شد بعدها فهمیدم برام دعا گرفته که خدا خودش جوا ...

آره تاقعا هست منم اوایل قبول نداشتم تا اینکه خودم به طور اتفاقی چیزی دیدم که هیچ جوره نمیتونستم باور کنم رفتم دنبالش چندین ماه تحقیق کردم و متوجه شدم واقعا وجود داره ولی خب اکثرا فقط بازار داغیه الان شاید تو کل جهان انگشت شمارن کسایی که واقعا ماهر و کار بلد باشن

آهان خب آره درست گفته منم حرفم همینه اونا فقط جیب آدمو میکنن چیزیم بلد نیستن من آیه الکرسی رو هم شن ...

ایه الکرسی هم توی بقره است ولی گفت اونم جدا بخون زیاد هروقت طول روز یادت افتاد خیلی کمک میکنه 

چله بقره رو خیلی وقته دارم گوش میدم خیلی خوبه کلی زندگیم عوض شد 

واقعا؟ اونی که میخواستی شد برات؟

فقط گوش میدی؟

من شنیدم گوش دادنشم موثره ولی خوندنش خیلی بهتره

واقعا؟ اونی که میخواستی شد برات؟ فقط گوش میدی؟ من شنیدم گوش دادنشم موثره ولی خوندنش خیلی بهتره

مقدور نیست برام بخونم و کلا ازعربی بدم میومد اینقدم میگن اگه ی کسره فتحه اشتباه بگی گناه داره و ی معنی دیگه میده

چن تا صوت دارم ی برنامه از بازار گرفتم همزمان معنی رو میخونم هر زمان ک وقتم خالی باشه.

مشکل من خییییلی حادتر از این حرفاست ک با دو یا سه ماه خوب شه خیلی وسطاش خسته میشدم ک دیگه ادامه ندم اما اتفاقاتی ک افتاد خوابایی ک دیدم باعث شد دلسرد نشم