اصلا تو اخبار گفت شرط پیش رفتن برای ثبت نام کلاس اول غیر قانونیه
چند توصیه کوتاه اما کاربردی : کد ملی تو حفظ باش ، مسواک بزن ، سرزده جایی نرو ، درستو بخون ، با آدم پاچه پاره بحث نکن ، کتاب بخون ، ورزش کن ، تو کار کسی دخالت نکن ، سعی کن برای خودت درآمد داشته باشی ،و در آخر بجای اینکه از پیشرفت بقیه ناراحت بشی خودتو ارتقا بده ، اینجوری حال خودتم خیلی بهتره (#تضیمنی)
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
جدی چه خوب آخه تو این اوضاع کی پیش دبستان ثبت نام میکنه
آره واقعا غیر قانونیه
چند توصیه کوتاه اما کاربردی : کد ملی تو حفظ باش ، مسواک بزن ، سرزده جایی نرو ، درستو بخون ، با آدم پاچه پاره بحث نکن ، کتاب بخون ، ورزش کن ، تو کار کسی دخالت نکن ، سعی کن برای خودت درآمد داشته باشی ،و در آخر بجای اینکه از پیشرفت بقیه ناراحت بشی خودتو ارتقا بده ، اینجوری حال خودتم خیلی بهتره (#تضیمنی)
وا کی گفته.وقتی کرونا نبود اجباری نبود الان که کرونا هست اجباریه🤔من پارسال دخترم پیش نرفت خودم کتاب گرفتم باهاش کار کردم.درضمن از اول مرداد به صورت مجازی و با شاد براشون یه دوره فشرده گذاشتن.از اول شهریور شبکه آموزش هم براشون برنامه گذاشته
من یک دختر چادریم،چادرم مشکیه.ولی تمام لباسهای خونگیم صورتیه...من یک دختر محجبه ام،خنده هام توی خیابون بلند نیست ولی فضای خونه پر از خنده های شاد منه...چادرم مشکیه ولی دل مرده نیستم...من محجبه ای دلشادم،چون خدا رو دارم...خداجونم ممنونم که دارمت،خدایا شکرت🤲😍 سلامتی وظهور امام زمان صلوات(اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم)
وا کی گفته.وقتی کرونا نبود اجباری نبود الان که کرونا هست اجباریه🤔من پارسال دخترم پیش نرفت خودم کتاب ...
فقط موقعی که بردم سنجش پرسیدن پیش رفته یا نه.گفتم نه.خود مربی گفت بهتر که نفرستادی😉
من یک دختر چادریم،چادرم مشکیه.ولی تمام لباسهای خونگیم صورتیه...من یک دختر محجبه ام،خنده هام توی خیابون بلند نیست ولی فضای خونه پر از خنده های شاد منه...چادرم مشکیه ولی دل مرده نیستم...من محجبه ای دلشادم،چون خدا رو دارم...خداجونم ممنونم که دارمت،خدایا شکرت🤲😍 سلامتی وظهور امام زمان صلوات(اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم)
داداش منم نرفته بود پیش دبستانی امسال ک اول ثبت نام میکردن گفتن باید یه ماه قبل مدرسه بیاد ب طور کلی ...
حضوری میره🤔مدیر مدرسه دخترم از اول مرداد تو شاد گفت ثبتنام کنن.به صورت مجازی آموزش ببینن