2777
2789

من یه تابلو با صدف درست کردم 

اولین بار با همسرم رفتیم شمال صدف هارو جمع کردیم 

هرکی می بینه خوشش میاد

خدای مهربانم  هزاران هزار مرتبه  شکر گذارت هستم به خاطر تمام  نعمت های پنهان و آشکارت❤خدای مهربانم همسر عزیزم و پسر گلم و نی نی توی دلم  رو برام حفظشون کن❤الهی آمین خدایا دوست دارم😘
من مينيماليستم خونه ام تقريبا از هر دكوري خاليه فقط گل طبيعي گذاشتم

من عاشق خونه ی خلوت هستم فقط وسایل ضروری مثل خونه ی کره ای ها 

🌷🌷🌷تقدیم به خانم های گل نی نی سایت

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چه وسائلی استفاده کردید برای ایجاد فضای سنتی ؟

پشتی و کوسن و میخوام از این میز پایه کوتاهها بخرم طرح سنگ واسه اونایی زمین میشنن شکر خدا من خونه ی قشنگی دارم جای مانورش زیاده

میدونم هر چی میگم گل میگم ولی شما لایک نکنید 😒🤨
ما بالکن خونه رو چمن مصنوعی کردیم نیمکت گذاشتیم چراغ خوشکل بالاش و کلی گل،مهمونا دوس دارن،آقایون جهت ...

چه عالی👌

خدای مهربانم  هزاران هزار مرتبه  شکر گذارت هستم به خاطر تمام  نعمت های پنهان و آشکارت❤خدای مهربانم همسر عزیزم و پسر گلم و نی نی توی دلم  رو برام حفظشون کن❤الهی آمین خدایا دوست دارم😘

من فقط رودیواراونم باکس توش عروسکای دستسازخودمه چندتام گل طبیعی 

قبلن گل طبیعی زیادداشتم همه محوتماشای اونامیشدن که هیچ همش ازم میخاستن بهشون بدم نمیدونم چش زدن چی شدخراب شدن یمدت هیچ گلی نداشتم الان دوباره ی چندتادارم خداروشکرکسی نمیادفعلن انرژی بخش واسه خودمنن

السلام علیک یااباعبدالله السلام علیک یاصاحب الزمان آقاازتون درخواست میکنم گاهی به نی نی سایت سری بزنیدوبرای این جمع دعاکنیدوگره اززندگی تمام نی نی سایتیابازکنید  خداروشکرتواین دنیای پرنیرنگ ماشماروداریم آقاجون مامنتظریم قدم مبارک روروی چشمای مابگذاری
چه گل هایی دارید ؟ نگهداری و  رسیدگی و تکثیر اصولی شون رو هم بلدید؟

پبچ امین الدوله،لش ناز،شمعدونی،یه استند خاص برا کاکتوسام،یکی اسمش یادم نیس🙈،خیلی کار خاصی ندارن اما تو بارداریم یه مقدار آسیب دیدن چون شوهرم اهل نگهداریشون نیس،خودمم بیحال،اما حالا که بهترم میخوام سرو سامونشون بدم

من تو اینستا میخونم اینم پیجم:niloo.music1😍خوشحال میشم صدامو بشنوید
عروسک سازی حرفه ای بلد هستید ؟ چجور عروسک هایی می سازید ؟ 

حرفه ای نیستم فقط واسه خودم هرکاری میکنم فقط ازاینکاراخوشم میادگل ارایی سبدگل حنا ماشین عروس اینارومن درست میکنم همیشه 

السلام علیک یااباعبدالله السلام علیک یاصاحب الزمان آقاازتون درخواست میکنم گاهی به نی نی سایت سری بزنیدوبرای این جمع دعاکنیدوگره اززندگی تمام نی نی سایتیابازکنید  خداروشکرتواین دنیای پرنیرنگ ماشماروداریم آقاجون مامنتظریم قدم مبارک روروی چشمای مابگذاری