2777
2789
چه چیزایی می خواهید بخرید برای سنتی کردن فضای قسمتی از خونه تون ؟ 

یه صندوقچه کوچیک روش تلویزیون ۱۴اینچ کوچیک که سمساری دارن. جلوش لحاف کرسی تو زمستون پشتی قدیمی چراغ نفتی شاید بتونم دیوارکوب قدیمی بزنم ازاین بشقابای قدیمی ازمامان خاله وعمه ازهرکی یدونه بگیرم بزنم دیوار کلی ایده دارم براش. تواینستا بچرخی کلی ایده میگیری

ی استند گوشه ی خونه هست پر از گلای خوشگل هر کی میاد میره ی ربع وایمیسه گلا رو میبینه یجوری اونجا ش ...

عکسشو بده😃

خدایا فقط خودم و خودت میدونیم که چه کارایی برام کردی... پس شکرت واقعا شکرت🌻💜

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من یه تابلو با صدف درست کردم  اولین بار با همسرم رفتیم شمال صدف هارو جمع کردیم  هرکی می ...

عکس بده منم ببینم

الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم خدای رحمن خدای رحیم  هرچیزی که شما بخواید اتفاق میفته من تسلیمم و دخالت نمیکنم خدایا منو ببخش  اگر ترسیدم تو برای من کافی هستی پناه میبرم به تو از گناه نسبت به خودم پناه میبرم به تو از شر خلق ومردم  خدایا خودت پناهم باش و نگرانی هامو حل کن الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم     

هرکی میاد دوساعت خودشو تو آینه کنسول نگاه میکنه و رفیق های من عکس میگیرن

تازه یچیز معموله خیلی خوشگل خوشگل هم نی نمیدونم چرا خوششون میاد 😅😅

من یه دختر شمالییم😎 که از بچگی یاد گرفتم که برا هدفم بجنگم😎تا بهترین ها سهم من بشه😎 یاد گرفتم به خودم احترام بزارم تا بقیه بهم احترام بزارن😎 رشته ورزشی مورد علاقم تکواندوعه😎 روحیه جنگندگی رو دوست داشتم و دارم😎برا خواسته هام میجنگم تا به دستشون بیارم😎من هدف کمک به شماست اگه حرفی زدم ناراحت شدین از همینجا میگم معذرت میخوام 💫شاید تویی که الان داری این امضا رو میخونی من دیگه زنده نباشم برام از خداوند طلب بخشش کن♥️آقایون اعتراض کردنند چرا اسم همه خمیر دندون ها زنونه؟؟ آخه تا ژاله و نيلو هست تو میای غلام نعنایی بزنی؟؟؟🙄🤪🥴

یه قسمت خونه رو تخت سنتی گذاشتم و دوتا گل خوشگل و وسایل قدیمی چیدم 

طرح سنتی خودم ک خیلی خوشم میاد 

با شلوارک میری تو آسانسور عکس میگیری لوکیشن میزنی دبی؟  پشت سرتو نگا کن نوشته استیل البرز ..  در آسانسور بزنه به کمرت ملعووون⁦O_o⁩                                                                                                                 من جواب « چه خبر » اولی رو بزور میدم بعد تو  میگی « دیگه چه خبر » ؟؟؟!!    
راستش ملا ن جواب تلفن میدم ن درو باز میکنم باشد ک بفهمن ب فکر سلامتیشونم🤭

فرضا کرونا نباشه اعمال سلیقه ای تو خونه تون نکردید که کسی ببینه براش جالب باشه و خوشش بیاد ؟ 

من طراحم شیشه های ویترای طرح زدم تو خونم دارم و اینکه تقویم گلدوزی میدوزم و تابلو گلدوزی بزرگ دارم 😊 ویه اتاقمونو مثل کارگاه کردم طرح هامو به دیوارش زدم وقتی میبینن محو میشن😌

یکی‌ جدی ‌بودنش ‌به دل آدم میشینه، یکی خوش اخلاق بودنش.. یکی سرسنگینش به دل میشینه، یکی شیطونش! یکی کم حرفش دوست داشتنیه.. یکی پرحرفش! اگه ادای کسی رو دربیاریم جذاب نمیشیم مسخره میشیم، شبیه خودت باش مگه خودت چشهシ راستـی..همیشه لبخند بزن، لبخندت یا باعث شادی آدما میشه یا آزارشون، میخوام بگم در هر دو صورت تو برنده ایシ
من قراره یه گوشه خونمو سنتی درس کنم البته الان نه عید به بعد

اره منم همین تصمیمو دارم

پول دستم بیاد میخوام یه تخت سنتی بخرم 

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
اینم تخت من تو حیاط هرکی میاد خوشش میاد 

عالیه😍

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
لطف داری عزیزم گلدوزی هاش رو خودم انجام دادم🥰😍

خیلی قشنگه منم ازینا دلم میخواد

میخوام پول دستم اومد تخت بخرم یه گوشه خونمو سنتی کنم

بنظرت اماده اش خیلی گرونه؟