2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچ وقت برام مهم نبوده طوری خونه رو بچینم که بقیه تحسینم کنن، اینجا خونه من و محل ارامش من نه نمایشگاه... 

خونه رو راحت زیبا به سلیقه خودم خیلی ساده چیدم

این سو کشان سوی خوشان, ان سوکشان با ناخوشان.یا بشکند یا بگذرد کشتی در این سیلاب ها.....
هیچ وقت برام مهم نبوده طوری خونه رو بچینم که بقیه تحسینم کنن، اینجا خونه من و محل ارامش من نه نمایشگ ...

آدم می تونه واسه دل خودش هم خونه اش رو زیبا و چشم نواز بچینه و این زیبایی به چشم بقیه هم بیاد ایرادی هم نداره . 

آدم می تونه واسه دل خودش هم خونه اش رو زیبا و چشم نواز بچینه و این زیبایی به چشم بقیه هم بیاد ایرادی ...

بله دراین حالت ایرادی نداره.

این سو کشان سوی خوشان, ان سوکشان با ناخوشان.یا بشکند یا بگذرد کشتی در این سیلاب ها.....

یهدرخت خشک شده اوردم تو خونم رنگش کردم و بهش براق کننده زدم .فکر کنم درخت پرتقالی بوده قبلن .جالب شد فقط شاخه خشکه ولی فضای چوبی داده .

یه قالیچه سنگی درست کردم .اکواریوم و گل طبیعیم داریم ..تابلوهای هنری هم خودم کشیدم بارنگ روغن و گل برجسته 

هیچی تقریبا افتضاححح 

رفتم کابینت ها رو برچسب زدم افتضاح شد بعد کندمشون کلی زشت تر شد چسب چسبی هستن 

هر کس میاد میگه این شاهکار کیه

یاد گرفتم به خودم احترام بذارم تا همواره مورد احترام و عنایت قرار بگیرم بهترین لباس و بهترین ادکلن مختص مصرف روزانه منه...بهترین ظرف ها و بهترین خوراکی ها برای خودمه مهمان جای خود....موهام هر روز شونه شده و با کوچکترین مریضی به خودم میرسم این تن منه با ارزش ترین دارایی که دارم و همیشه عاشق خودم میمونم تا عاشقم باشن♥️یاد بگیریم خود را دوست داشته باشیم 
فکر می کنید بلد نیستید یا به دلیل بی حوصله بودن و وقت نگذاشتنه؟

ن خوب گذاشته بودم خشکل شد اما بعد ی مدت از رنگ رو رفتن بعد کندمشون

یاد گرفتم به خودم احترام بذارم تا همواره مورد احترام و عنایت قرار بگیرم بهترین لباس و بهترین ادکلن مختص مصرف روزانه منه...بهترین ظرف ها و بهترین خوراکی ها برای خودمه مهمان جای خود....موهام هر روز شونه شده و با کوچکترین مریضی به خودم میرسم این تن منه با ارزش ترین دارایی که دارم و همیشه عاشق خودم میمونم تا عاشقم باشن♥️یاد بگیریم خود را دوست داشته باشیم