2777
2789

۳ سال و ۷ ماهس همش میگه بزن فلان فیلم مثلا ای فیلم تولدی دیگرگذاشتع میگه بزار یا محمد غریب چیکار کمم بزارم ببینع ؟ یا فیلم های خارجی که حیون اینا دارن مثلا فیلم مگ میبینه 😐😐

تلویزیون زیاد روشنه حتمن تو خونه تون، عادتش ندین، باهاش بازی کنین وقت بذارین قصه شعر سوره های کوتاه...

تاپیک آخرمو ببین،

داریم سعی میکنیم با مامانای دیگه همفکری کنیم و بازی هایی ک با بچه هامون میکنیم رو به اشتراک بذاریم 

کلی ایده گرفتم خودم تو این تاپیک

!WTF : Wow That's Fantastic

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تلویزیون زیاد روشنه حتمن تو خونه تون، عادتش ندین، باهاش بازی کنین وقت بذارین قصه شعر سوره های کوتاه. ...

اتفاقا نمیزارم تلویزیون ببین اخساس میکنم بهاطر همینه یا احساس میکنم چون علاقه به حیونا داره یا بچه های کوچیک دوست داره نگاه کنه 

اتفاقا نمیزارم تلویزیون ببین اخساس میکنم بهاطر همینه یا احساس میکنم چون علاقه به حیونا داره یا بچه ه ...

خب وقتش رو در طول روز پر کنین اصن سمت تی وی نمیخاد بره

الان پسرم داشت پویا میدید، بدون این که هیچی بگم، کاغذ و مداد شمعی اووردم شروع کردم نقاشی کردن، خودش ...

منم نقاشی میکشیم کلی بازی های دیگه ولی هر کدوم ۱ ساعت نهایت دو ساعت حالا جی میشه یه فیلمم اون لا مالا ها ببینه 😅😅

منم نقاشی میکشیم کلی بازی های دیگه ولی هر کدوم ۱ ساعت نهایت دو ساعت حالا جی میشه یه فیلمم اون لا مال ...

هیچی نمیشه😅🤷🏻‍♀️

پسر منم میبینه خب،

آخه تو به عنوان مشکل مطرحش کردی😅 منم راهکار دادم😂