2777
2789

ملاک حج واجب استطاعت مالی هس ینی اون مقداری مال وثروت داشته باشه ک بتونه ی زندگی رواداره کنه پول سفرحجش رو جور کنه بدون مشگل مالی بره ووقتی هم برگشت بدون اذیت شدن ازنظرمالی مث قبل ب زندگیش ادامه بده

عشــــ❤️ــق ینی:یک نفر،یک روز،بی نام و نشان             آیدومالک شود مجموع احســـــ💚ــاس تورا  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ملاک حج واجب استطاعت مالی هس ینی اون مقداری مال وثروت داشته باشه ک بتونه ی زندگی رواداره کنه پول سفر ...

خوب هزینه حج چقدره. میزان مالی مشخص نکردن برای این موضوع؟؟

خوب هزینه حج چقدره. میزان مالی مشخص نکردن برای این موضوع؟؟

ازنظرشرعی رو نمیدونم واطلاعی ندارم ولی درعُرف بله همیشه برای حج ی مقدارمعین تعیین کردن مثلا کسی ک بخاد حجش رو بفروشه ب دیگری خب همیشه ی مقدارمشخصی داره

عشــــ❤️ــق ینی:یک نفر،یک روز،بی نام و نشان             آیدومالک شود مجموع احســـــ💚ــاس تورا  

ازنظرشرعی رو نمیدونم واطلاعی ندارم ولی درعُرف بله همیشه برای حج ی مقدارمعین تعیین کردن مثلا کسی ک بخ ...

تو شرایط کنونی استطاعت مالی هم اگه داشته باشن بازم واجب نمیشه

چون هم بخاطر کرونا هم بخاطر روابط ایران وعربستان

اگر از نظر مالی توانایی خرید فیش آزاد حج را داشته باشد و بتواند باقی هزینه های آن را بپردازد و به حج برود بدون اینکه در زندگی او مشکلی پیدا شود باید این کار را انجام دهد و حج بر او واجب است

💛بندگانم را اگاه کن که من بخشنده مهربانم حجر/۴۹💛.                                                                          و پروردگارت هرگز فراموشكار نبوده [و نيست].سوره مریم ایه ۶۴
شماره ندارم. شما دارید. فردا زنگ بزنم.‌مرجع من رهبر هست.‌ از ۱۱۸ بگیرم. بگم دفتر رهبری؟؟

نمیدونم والا ولی احتمالا آره

تو شرایط کنونی استطاعت مالی هم اگه داشته باشن بازم واجب نمیشه چون هم بخاطر کرونا هم بخاطر روابط ایر ...

نمیدونم اینو

من کلی گفتم براشون...