ملاک حج واجب استطاعت مالی هس ینی اون مقداری مال وثروت داشته باشه ک بتونه ی زندگی رواداره کنه پول سفرحجش رو جور کنه بدون مشگل مالی بره ووقتی هم برگشت بدون اذیت شدن ازنظرمالی مث قبل ب زندگیش ادامه بده
عشــــ❤️ــق ینی:یک نفر،یک روز،بی نام و نشان آیدومالک شود مجموع احســـــ💚ــاس تورا
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
خوب هزینه حج چقدره. میزان مالی مشخص نکردن برای این موضوع؟؟
ازنظرشرعی رو نمیدونم واطلاعی ندارم ولی درعُرف بله همیشه برای حج ی مقدارمعین تعیین کردن مثلا کسی ک بخاد حجش رو بفروشه ب دیگری خب همیشه ی مقدارمشخصی داره
عشــــ❤️ــق ینی:یک نفر،یک روز،بی نام و نشان آیدومالک شود مجموع احســـــ💚ــاس تورا
اگر از نظر مالی توانایی خرید فیش آزاد حج را داشته باشد و بتواند باقی هزینه های آن را بپردازد و به حج برود بدون اینکه در زندگی او مشکلی پیدا شود باید این کار را انجام دهد و حج بر او واجب است
💛بندگانم را اگاه کن که من بخشنده مهربانم حجر/۴۹💛. و پروردگارت هرگز فراموشكار نبوده [و نيست].سوره مریم ایه ۶۴