2777
2789

تاپیک قبلم توضیح دادم نمیدونیم که ازین خونه بریم یا نه!! 

من تصمیم گرفتم دیگه چیزی ب شوهرم نگم تاخودش تکلیفموو روشن کنه

باز اگر نظری دارید کمکمون کنه لطفا بگین

چطور شما چیزی نمیگی یعنی سختتون نیس با برادر شوهرتون زندگی‌کنید ؟

چرا دیگه خسته شدم از قتی بچم دنیا اومد خیلی سخته، وگفتیم این خونه بهونه خوبیه که بریم، اماشوهرم خیلی بد مطرح کرده

حالا موندیم بریم یا نه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا دیگه خسته شدم از قتی بچم دنیا اومد خیلی سخته، وگفتیم این خونه بهونه خوبیه که بریم، اماشوهرم خیلی ...

اخه عزیزم این موضوع اصلا بهونه نمیخواد که حالا بهونه خوبی یا نه ، مهمون یه روز دو روز اصلا چند هفته ولی دیگه نمیشه که بخوای زندگی کنی 

بنظرم اگه خانواده همسرتونم یکم منطق داشتن اصلا از این موضوع ناراحت نمیشدن ، شما کاملا حق دارین انتخاب کنید با کی بخواید زندگی کنید 

یکم به فکر راحت بودنه خودتون باشید ♥️بقیه هرکاری که کنید دوباره ناراحت میشن و اخرش یه حرفی میزنن 

اخه عزیزم این موضوع اصلا بهونه نمیخواد که حالا بهونه خوبی یا نه ، مهمون یه روز دو روز اصلا چند هفته ...

منم گفتم واقعا خودمون پدرمادرشدیم بچه داریم، حق نداریم برای محل زندگیمون تصمیم بگیریم

انقدر بازخورد منفی داره آخه!!!!