2777
2789
هایپر چیه گلم

تخمکام زیاد تخمدانم زیادی فعال شد بخاطر داروها .تا دوهفته باید رژیم غذاییت و رعایت کنی مایجات زیاد بخوری تاخوب شی اگه رعایت نکنی رحمت اب میاره خطرناک میشه

خدا تا یماه دیگه بهم یه دوقلوی سالم و صالح میده بگو الهی آمین....😍😍⁦❤️⁩🤲

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تخمکام زیاد تخمدانم زیادی فعال شد بخاطر داروها .تا دوهفته باید رژیم غذاییت و رعایت کنی مایجات زیاد ب ...

منم هایپر شدم خدایا چه قدر دردناکه .عزیزم چندتا تخمک داشتی و چندتا جنین 

❤️
من ۳ تا پریود بعد هایپر شدن رقتم نتیجه هم گرفتم 

منم اینماه بشم میشه دومین پریودی .خداروشکر دعاکن منم نتیجه بگیرم خدابهم یه دوقلو بده🥰❤️

منم هایپر شدم خدایا چه قدر دردناکه .عزیزم چندتا تخمک داشتی و چندتا جنین 

وای خیلی اذیت شدم ینی تا یه هفته اول جرات سرفه کردن نداشتم ینی تیر میکشید من خشک میشدم سرجام خیلی اذیت شدم.۱۸تخمک داشتم ولی۱۲,۱۳بیشتر جنین نشد 

انشالله .من ۴تا بسته داشتم یکی سال ۹۵ گذاشتم .دومی سال ۹۶ خدا بهم یه دختر ناز داده خداروشکر .الان بر ...

خداروشکر خدابرات حفظش کنه🌹❤️

اونایی ک اسپرم بالغ ندارن میتونن ivfکنن یانه

اینوجواب بدیدلطفا واسه کسی پرسیدم

منتظرمعجزه خدام تادلم آروم بگیره میشه یه صلوات یه دعامنومهمون کنی اگه دعام کردی به حق حضرت زینب حاجت روابشی💚🤲