2777
2789
ممنون عزیزم .انشالله شما هم دامنتون سبز بشه .خدا بهتون دوقلو بده😚

انشاالله 🥰🌹❤️من خیلی امید دارم انشاالله خدا دامن همه منتظرارو سبز کنه🤲

خدا تا یماه دیگه بهم یه دوقلوی سالم و صالح میده بگو الهی آمین....😍😍⁦❤️⁩🤲

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه به من فقط برگه آزمایشگاه دادن که اونم گم کردم😁ولی امسال که رفتم دیدم توی برگه ی دوستام گریداشونو ...

خسته نباشی😁واسه من به دوگروه ابی و زرد تقسیم کردن گریداشو

خسته نباشی😁واسه من به دوگروه ابی و زرد تقسیم کردن گریداشو

یه برگه اونم مال ۵سال پیش. منم که مدارکو نگه نمیدارم😄

ولی سر انتقالم خیلی امیدوارم کردن که گریدشون خوبه  و رحمم امادس .حتی خانم دکتر گفت احتمال ۳قلویی داره .اما منفی شد🙁امیدم به اخرین بسته هستش

❤️
یه برگه اونم مال ۵سال پیش. منم که مدارکو نگه نمیدارم😄 ولی سر انتقالم خیلی امیدوارم کردن که گریدشون ...

توکل به خدا انشاالله میگیره اصلا بد به دلتم راه نده عزیزم باقدرت و انرژی مثبت برو جلو انشاالله تاپیک نی نی دارشدنت و ببینم 😘💖

توکل به خدا انشاالله میگیره اصلا بد به دلتم راه نده عزیزم باقدرت و انرژی مثبت برو جلو انشاالله تاپیک ...

انشالله برام دعا کنید .چون دیگه طاقت تخمک کشی  و.....ندارم .انشالله شما هم خبر بارداری تو بدی

❤️
انشالله برام دعا کنید .چون دیگه طاقت تخمک کشی  و.....ندارم .انشالله شما هم خبر بارداری تو بدی

اره عزیزم درکت میکنم خیلی سخته .انشاالله که خیره 🌹🥰❤️

اره عزیزم درکت میکنم خیلی سخته .انشاالله که خیره 🌹🥰❤️

اسمت برام اشنا بود .اینقدر توی ...نگاه کردم (اون زنگوله بالا😆😆😆.‌)فهمیدم عزیزم تو همونی بودی که تیر ماه میخواستی بری تایپیک زده بودی که لکه بینی جزءسیکل هست یا نه ؟درسته .چرا تایپیک حذف شده

❤️
اسمت برام اشنا بود .اینقدر توی ...نگاه کردم (اون زنگوله بالا😆😆😆.‌)فهمیدم عزیزم تو همونی بودی که ت ...

اره اره شماام تو تاپیک ای وی افم بودی منم حس کردم اشناییا😁😁

پس خداروشکر تخمک کشی کردی .انشالله تایپیک مامان شدنت رو بزنی خانم 😊

اره بلاخره اون مراحلم گذروندم خیلی دوران سختی بود .انشاالله فداتشم خدابهمون دوتا نی نی ناز بده🥰😁