2777
2789

بعضی از سوره های قرآن مثل سوره یس  توصیه شده هر روز قرائت شه .

بعضی از سوره های قرآن هم در روز خاصی از هفته یا ایام و مناسبت های طول سال ، فضیلت دارند مثل خواندن سوره جمعه در روز جمعه .

ختم دوره ای قرآن هم که فضیلت به خصوص خودش رو داره . 

شما چه برنامه ای برای انس و مشغولیت  با  قرآن دارید و به چه سوره هایی از قرآن کریم  بیشتر مانوس و مشغولید؟ 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

برنامه خاصی ندارم.... گاهی سوره واقعه میخونم... و پنجشنبه هااا عهد کردم فاتحه کبیره واسه اموات بخونم...  آدم مودی هستم در اینجور مسائل... گاهی جو معنوی میگیره منو گاهی نه... بی حوصله مثل خمیر میفتم ی گوشه 

قرآن رو با معنی بخونید حتی اگر روزانه چند آیه بیشتر نباشه .

ما آدما بیشتر اوقات فقط قرآن رو تلاوت میکنیم که خب اون هم ثواب خیلی زیادی داره ولی معنی و مفهوم آیات بیشتر باید بهش توجه بشه .

قرآن رو با معنی بخونید حتی اگر روزانه چند آیه بیشتر نباشه . ما آدما بیشتر اوقات فقط قرآن رو تلاوت م ...

البته تلاوت به معنای خواندن همراه با دقت و تدبر در معنای آیات هست . 

احسنت ب این تاپیک

لطفا برای سلامتی وتعجیل در فرج آقا امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف وبه احترام سرداردلها یک صلوات بفرستید و لطفا برای سلامتی بچم هم صلوات بفرست  اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم  

سعی میکنم سالی دوسه بار ختم کنم

ماه رمضون روزی یه جز میخونم اما ماههای دیگه بعضی وقتا روزی یه جز بعضی وتا کمتر بستگی به شرایطم داره

🌺🌿 ممنون میشم اگه واسه حاجت دلم صلوات بفرستی🥰🌹🥰الهم صلی علی محمد وال محمد🌹

حالا که اینقدر همه خوبین

با اجازه استارتز. میاین آخرین تاپیک من

لطفا برای سلامتی وتعجیل در فرج آقا امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف وبه احترام سرداردلها یک صلوات بفرستید و لطفا برای سلامتی بچم هم صلوات بفرست  اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم  

سلام.صبحها ذاریات طلاق مزمل انشراح تکویر الرحمن گاهی یس.۱۱۰صلوات واسه شهدا.۱۰۰صلوات واسه امام زمان.بعداز نمازهام سه سجده .اولیش سه بار الحمدالله بعد سمت راست صورت روی مهر وشکرالله وبعدسمت چپ روی مهر واستغفرالله.سجده دوم آیت الکرسی سجده سوم ۴۰بار ذکر یونسیه.شبها وقعه وذاریات.حدیث کسا وزیارت عاشورا هم گاهی میخونم