2777
2789

از بعد بارداریم اینجوری شد ..من شوهرم بشدت خسیس هست خیلی منت سر من و دختر کوچولوم می‌ذاره برای پول هرجا می‌خوایم بریم یا دخترم چیزی بخواد میگه بسه چقدر پول می‌خواین ..فقیر هم نیست ب اندازه خودش داره ....از بس سر دخترم و منت گذاشته نابود شدم دخترم وقتی باباش اینجوری میگه خیلی شدید ناراحت میشه خسته شدم دلم میخواد برم کار کنم دخترمو صبحا بذارم مهد رفتم کلاس شینیون ثبت‌نام کردم چون علاقه به ناخن و رنگ و مژه ندارم لطفا پیشنهاد ندین ....بعد ۵ میلیون تا حالا هزینه کردم از کسی قرص گرفتم ..دخترم پیش مادرم نموند مادرم هم یک شهر دیگه هست شوهرم هم تا شب سرکار هست نظرم این بود که مدتی تو سالن کسی کار کنم بعد خودم سالن بزنم اما به هر کسی که تو شهرمون سالن داره گفتم میگن با بچه قبول نمیکنیم دلم نمیاد کلاسم و ول کنم از ی طرفم کار برام نیست چون دخترم و قبول نمیکنن ..بهشون گفتم عصر ها گاهی ممکنه دخترمو بیارم گاهی هم پیش پدرش هست گفتن نه 

خدایا کمکم کن من بجز تو کسیو ندارم...💔

چه شرایط بدی امیدوارم انقدر موفق بشی که هرچی دوست داری واسه خودتو دخترت بخری بی منت

ممنون عزیزم اما خیلی خیلی ناراحتم خیلی زیاد 

چرا سالن دار ها منو با بچم قبول نمیکنن چرا انقد از خود راضی ....من بهشون گفتم دخترم آرومه اونم هرروز که نمی‌خواستم ببرم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنون عزیزم اما خیلی خیلی ناراحتم خیلی زیاد چرا سالن دار ها منو با بچم قبول نمیکنن چرا انقد از خود ر ...

یه کار دیگه ببین نمیتونی پیدا کنی مثل فروشندگی و اینا

یکی سر پا موند و رسید:)

ببخشید خواهرم اینو میگم ولی تف به همچین شوهرهایی که رحمشون به زن و بچه خودشون نمیادبازم ببخشید خیلی ناراحت شدم براتون عزیزم چون تو سایت که نگاه میکنم اکثریت کاربران ازشوهرای خسیسشون ناراضی آن اگه پول هم نداشت می‌گفتیم ازنداریه

توبگوطلاست وقتی از چشم افتادقاطی آشغالاس  

ببخشید خواهرم اینو میگم ولی تف به همچین شوهرهایی که رحمشون به زن و بچه خودشون نمیادبازم ببخشید خیلی ...

اشکال نداره عزیزم بعد جالبه میگه تو عجولانه تصمیم گرفتی 

اشکال نداره عزیزم بعد جالبه میگه تو عجولانه تصمیم گرفتی

آره ماخانما واقعا عجولانه تصمیم گرفتیم که تن به ازدواج بااین مردادادیم

توبگوطلاست وقتی از چشم افتادقاطی آشغالاس