از بعد بارداریم اینجوری شد ..من شوهرم بشدت خسیس هست خیلی منت سر من و دختر کوچولوم میذاره برای پول هرجا میخوایم بریم یا دخترم چیزی بخواد میگه بسه چقدر پول میخواین ..فقیر هم نیست ب اندازه خودش داره ....از بس سر دخترم و منت گذاشته نابود شدم دخترم وقتی باباش اینجوری میگه خیلی شدید ناراحت میشه خسته شدم دلم میخواد برم کار کنم دخترمو صبحا بذارم مهد رفتم کلاس شینیون ثبتنام کردم چون علاقه به ناخن و رنگ و مژه ندارم لطفا پیشنهاد ندین ....بعد ۵ میلیون تا حالا هزینه کردم از کسی قرص گرفتم ..دخترم پیش مادرم نموند مادرم هم یک شهر دیگه هست شوهرم هم تا شب سرکار هست نظرم این بود که مدتی تو سالن کسی کار کنم بعد خودم سالن بزنم اما به هر کسی که تو شهرمون سالن داره گفتم میگن با بچه قبول نمیکنیم دلم نمیاد کلاسم و ول کنم از ی طرفم کار برام نیست چون دخترم و قبول نمیکنن ..بهشون گفتم عصر ها گاهی ممکنه دخترمو بیارم گاهی هم پیش پدرش هست گفتن نه
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
ببخشید خواهرم اینو میگم ولی تف به همچین شوهرهایی که رحمشون به زن و بچه خودشون نمیادبازم ببخشید خیلی ناراحت شدم براتون عزیزم چون تو سایت که نگاه میکنم اکثریت کاربران ازشوهرای خسیسشون ناراضی آن اگه پول هم نداشت میگفتیم ازنداریه