2777
2789
عنوان

مهارت زندگی کردن

1079 بازدید | 34 پست

به نظرتون توی روزگارعجیب غریب الان یه زن بایدچه مهارت هایی رو بلد باشه...... طوری که هم زن مستقلی باشه هم همسرخوبی باشه و هم مادرخوبی باشه........ 

کارگاه تعامل باهمسر (هنرزن بودن)استادپوراحمدخمینی خیلی خوبه ،ازدیروز ک گوش میدم فهمیدم ی پامردبودم براخودم تاحالا😂👌حرفاش یکم تندهست ولی هنرمردبودنم برامرداگذاشته اوناروهم باهمین لحن شسته گذاشته کنار

کاش یه بابا پنجعلى جیبى داشتم تا هر وقت یکى میخواست نصیحتم بکنه مى خوابوند دهنش😃

من خودم از تجربه شخصی بگم 

البته بگم نه اینکه من توی این زمینه موفق باشم 

یه زن بایداز لحاظ مالی مستقل باشه 

اونقدرقوی باشه که بتونه تنهایی از پس خودش براد

برای همسروبچه هاش مادرمهربون و آینده نگری باشه.... 

برای همس

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کارگاه تعامل باهمسر (هنرزن بودن)استادپوراحمدخمینی خیلی خوبه ،ازدیروز ک گوش میدم فهمیدم ی پامردبودم ب ...

چه جوری بهش دسترسی داشته باشم یا پیداش کنم .من خیلی نیاز دارم گوش کنم 

اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم   

خودتو بخاطر حرفای کلیشه ای اذیت نکن

همونی باش که دوست داری باشی خودت باش 

نه نیازی به خوندن کتابای خفنه نه مشاوره های طولانی نه کارای عجیب و غریب

مخالفای جوربه:به جوربه ها پیش پیش میکنه🤣جوربه هارو تو گونی میکنن🤣
کارگاه تعامل باهمسر (هنرزن بودن)استادپوراحمدخمینی خیلی خوبه ،ازدیروز ک گوش میدم فهمیدم ی پامردبودم ب ...

مرسی عزیزم میرم امشب گوش میدم ولی این چیزها به شرطی جواب میده که 2طرف انجام بدن..... 

خودتو بخاطر حرفای کلیشه ای اذیت نکن همونی باش که دوست داری باشی خودت باش  نه نیازی به خوندن ک ...

همه اینها درست ولی یه جایی سرت بلندمیکنی و می بینی سرت تاحالا توبرف بوده..... 

تاحالا به این فکر کردین که چرا فقط ما زنا هستیم که به این جلسات و کتابا و کارا بها میدیم؟

چرا مردا نمیرن دنبال این جریانا؟

فقط از اعتماد بنفس پایینمونه

چرا همیشه یه زن باید خودشو تغیر بده؟

مخالفای جوربه:به جوربه ها پیش پیش میکنه🤣جوربه هارو تو گونی میکنن🤣
تاحالا به این فکر کردین که چرا فقط ما زنا هستیم که به این جلسات و کتابا و کارا بها میدیم؟ چرا مردا ...

من دنباله تغییرخودم نیست دنباله اینم که چطوربهتراز زندگیم لذت ببرم بدون تغییراطرافیانم...... ماشالا آقایون همیشه همه چیشون درست بوده از ازل...... اقلاتغییرقبول ندارن 

چه جوری بهش دسترسی داشته باشم یا پیداش کنم .من خیلی نیاز دارم گوش کنم 

ایتا ،کانال همسران خوب ،صوتای استادشجاعی هم عاااالیه یعنی اصلا دیگ ن خانواده همسرم برام مهمن ن حرفای تلخ مردم وطعنه هاشون 

کاش یه بابا پنجعلى جیبى داشتم تا هر وقت یکى میخواست نصیحتم بکنه مى خوابوند دهنش😃