دوستان من از بچگی همیشه طرد میشدم و هیشکی دوستم نداشت همیشه همه مسخرم میکردن و هیچ وقت دوست داشتنی نبودم برای دیدن شدن همه کار میکردم توی خونه خواهرم خیلی شر و شیطون بود برای اینکه محبت ببینم اروم و ساکت بودم توی مدرسه درس میخوندم ک معلما دوستم داشته باشن هیچ وقت ب فکر دوست پسر و این چیزا نبودم ک بگن چ دختر سرب راهی توی دانشگاه درس خوندم ک استاد نگام کنن و تمام دستاوردم الان شوهریه ک ب خاطرش از همه دلبستگیام گذشتم و حسابی ازش تشکر کردم و حتی کتک خوردم و موندم تا بگه چقد زن سازگاریه ...دارم گریه میکنم برا حقارتم ...برا این حجم از دوست نداشتنی بودنم ...برای یه کم توجه و یه محبت کوچیک از طرف پدرو مادرم تا اخر عمررررر تباه شدم ...متاسفانه نمیتونم معقول و منطقی ب بچم محبت کنم چون محبت ندیدم ...باید چیکار کنم ؟
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
مشاور بهم میگه باید با همسرت دوتایی بیایید تا راهکارا موثر بشن ولی همسرم ب خاطر کرونا هیچ جا نمیره منم نمیذاره من مشاوره تلفنی داشتم همش میگن حضوری بیا
اتفاقا خیلی شوخ طبعم ولی شوخیام ب همه برمیخوره همیشه هم اراسته و مرتبم...
خب ببین چه شوخیای میکنی که بهشون بر میخوره برو پیش روانشناس منم وقتایی ندونم چجو رفتار میکنم خوششون نمیاد ازمولی یعضی وقتا همه اون جمع هارو جم میکنم دور خودم