2777
2789
عنوان

ایرانی های مقیم کشورهای خارجی بیایید

| مشاهده متن کامل بحث + 5905 بازدید | 180 پست
😅 هنوز خیلی جا داره که ذهنتون رو ازاد کنید

خداروشکر میکنم برای این ذهن بسته 

دوست عزیز ما برای اقامت یکساله اینجا هستیم وگرنه از ۳ سالگی تا دو سال پیش سالی ۳ تا سفر داشتیم ربطی به ذهن باز و بسته نداره مربوط به اصولیه که خانواده ها آموزش میدن واسه هرکسی متفاوته 

عکس خودمه ، دوست و فامیل عزیز نظرشما مهم برای خودتون،خونوادتون و آرزوهاتون صلوات جدیدی ختم کنید 😅 --- هنوز چشمم به اون خونه س
فکر میکردم فرنچ بلدین منم دست و پا شکسته یادمه چون ۷ ساله که دیگه صجبت نمیکنم مگر گه گاهی با دوستان ...

کشتی منو خواهر خوشگل

پس جوابای منو ندیدی به بچه ها چند بار به چند نفر گفتم که بلد نیستم 

من انگلیسی هم گاهی دوباره میپرسم میگم ریپیت پلیز

همه رو با استاد اومدیم بالا😅😅😅

ولی فارسیم خیلی خوبه 😅😅

عکس خودمه ، دوست و فامیل عزیز نظرشما مهم برای خودتون،خونوادتون و آرزوهاتون صلوات جدیدی ختم کنید 😅 --- هنوز چشمم به اون خونه س

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من تحصیلی رفته بودم و بعدش برگشتم فرانسه برای زندگی زیاد جالب نیست ، بی روحه چند سالتونه مگه ؟ پر ...

عکسم واسه دو سه سال پیشه 

من ۲۶ سالمه

راستی خوب شد گفتی من اگر میخواستم کلاب برم از ترسم عکس نیمه کاره نمیذاشتم این در جواب اون دوستمون 

بی روح نسبت به ایران ؟  پاریس ما خیلی خوب بودیم شاید چون اولاش بود 😐

شما پیتونید متنفر باشین ولی نمیتونین به کسایی که تو کلاب شزکت میکنن هرجی دوست داشتید بگید !

بله حق با شماست من عذرخواهی میکنم ولی اولشم گفتم که اشتباه کردم این حرفو زدم ، دقیقا همونجایی که شما اولین بار ریپلای کردید 

متاهل هستید ؟ 

والا من از خدامه همین الان پاشم بیام😂❤ولی باید دانشجو شم که مهاجرت تحصیلی کنم☹

خخخ فکر کردم جای دیگه ای زندگی میکنید جز ایران  نمیدونم واکسن چی زدید میگن واسه سفر بعضی واکسنا رو قبول نمیکنن البته از خانواده های خودمون هنوز تجربه نداشتیم 

عکسم واسه دو سه سال پیشه  من ۲۶ سالمه راستی خوب شد گفتی من اگر میخواستم کلاب برم از ترسم عکس ...

بله 

من چندین سال پاریس بودم 

به شدت شهر بی روحیه برای بلند مدت

خیلی وقت داری

من ۳۴ سالمه و یه دختر دو ساله دارم

و هنوزم میگم زود بود برای بچه دار شدن

اگه یونی بری یا این جاب باشی دیگه وقت بچه داری هم نداری

Second Baby is loading 👶🏻
بله  من چندین سال پاریس بودم  به شدت شهر بی روحیه برای بلند مدت خیلی وقت داری من ۳۴ سا ...

وایی نگو من اصلا نمیتونم اینجا کار کنم 

شغلم تو ایران تو شرکت یه اشنا بود که تازه مدیر بودم 

ولی واسه بچه مرکز نگهداری هست کههه

وایی نگو من اصلا نمیتونم اینجا کار کنم  شغلم تو ایران تو شرکت یه اشنا بود که تازه مدیر بودم&nb ...

بچه ای که قراره کیندرگارتن بره و وجود مادر رو احساس نکنه برای جی باید به دنیا بیاد ؟

Second Baby is loading 👶🏻
همه ی واکسن هارو قبول میکنن فقط براشون کووید شات مهمه 

خب خداروشکر 

دغدغه خیلیا بود ظاهرا تو ایران شایعه درست کردن 

رفتارشون با مسلمونا چطوره؟ با حجاب و اینا منظورمه

ابدا کاری ندارن به کسی، خیلی احترام میذارن

🌸مدرس زبان ژاپنی🌸                                                    عروس سامورایی‌ها 😌 🇮🇷👩🏻💍🧑🏻🇯🇵